Verkeershinder Burgemeester Stramanweg

Het asfalt van de Burgemeester Stramanweg is aan vervanging toe. De uitvoering zal plaatsvinden in drie weekenden tussen eind juni en eind juli 2017. Hierbij is rekening gehouden met de werkzaamheden aan het ArenA complex waarbij o.a. in de weekenden van 24 en 25 juni en van 1 en 2 juli 2017 de Burgemeester Stramanweg is afgesloten in beide richtingen tussen de onderdoorgang onder de ArenA en de Boris Pasternakstraat.

De planning is als volgt:
Fase 1: Vrijdag 23 juni 20.00 uur t/m maandag 26 juni 6.00 uur: Werkzaamheden noordelijke rijbaan tussen Holterbergweg en A2. In deze periode is de noordelijke rijbaan volledig afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer dat komt vanaf de Holterbergweg noordzijde wordt doorgestuurd via de Holterbergweg en Muntbergweg naar de A9 en kan vervolgens de A2 bereiken. Verkeer vanaf de zuidzijde van de Holterbergweg kan via de Spaklerweg en de Van Marwijk Kooystraat naar de A10 rijden en vervolgens de A2 bereiken.

Vanwege de bouwwerkzaamheden aan de Arena is er geen verkeer vanuit oostelijke richting. P1 is dit weekend uitsluitend bereikbaar vanaf de zuidelijke rijbaan en uitsluitend te verlaten richting de Holterbergweg.

Fase 2: Vrijdag 30 juni 20.00 uur t/m maandag 3 juli 6.00 uur: Werkzaamheden zuidelijke rijbaan tussen A2 en onderdoorgang (afrit naar Holterbergweg is bereikbaar), inclusief oprit vanaf de Holterbergweg

In deze fase is de zuidelijke rijbaan, inclusief de toerit vanaf de Holterbergweg, volledig afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer dat komt vanaf de Burgemeester Stramanweg westzijde of vanaf de A2 dient de afrit naar de Holterbergweg te nemen en kan daarna via de Holterbergweg, Hoogoorddreef, Foppingadreef en Bijlmerdreef naar de Dolingadreef rijden. Deze route geldt ook voor verkeer vanaf de Holterbergweg.

Vanwege de bouwwerkzaamheden aan de ArenA is er geen verkeer mogelijk tussen de onderdoorgang van de ArenA en de Boris Pasternakstraat in beide richtingen. P1 is dit weekend daarom niet bereikbaar.

Fase 3: Vrijdag 21 juli 20.00 uur t/m maandag 24 juli 6.00 uur: Werkzaamheden afrit zuidelijke rijbaan Burgemeester Stramanweg naar de Holterbergweg

Tenslotte zal in deze fase is de afrit vanaf de zuidelijke rijbaan van de Burgemeester Stramanweg naar de Holterbergweg volledig afgesloten zijn voor alle verkeer. Het verkeer dat komt vanaf de Burgemeester Stramanweg westzijde of vanaf de A2 dient door te rijden over de Burgemeester Stramanweg tot aan de Dolingadreef en kan vervolgens via de Bijlmerdreef, Foppingadreef en Hoogoorddreef terug rijden naar de Holterbergweg.