Maandaanbiedingen juni

Iedere maand hebben wij een aantal acties voor u! Leuke arrangementen met bowlen of golf of bijvoorbeeld twee uur bowlen en betaal in plaats van twee uur slechts één uur!

Wij adviseren je, wanneer je voor dezelfde dag nog wilt reserveren, dit telefonisch te doen.

(Soccer)squash

Kom op vrijdag, zaterdag of zondag 1,5 uur (soccer)squashen en betaal slechts 45 minuten. Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

Crazy days op maandag en dinsdag*

Kom op maandag of dinsdag tussen 16.00 - 22.00 uur twee uur bowlen met minimaal vier personen op één baan. En betaal in plaats van twee uur slechts één uur! Het arrangement is inclusief parkeren. Alleen telefonisch te reserveren 020-56 333 33.

*In de schoolvakanties is deze actie geldig vanaf 18.00 uur.

Deze actie is niet geldig in de kerstvakantie.

Bowlen & saté

Kom één uur bowlen met minimaal vier personen. Voorafgaand of na afloop kunt u genieten van een lekker sateetje met atjar, kroepoek en frietjes. Het arrangement is inclusief parkeren.

 

Reserveren € 19,50 p.p.

Leuke zomeractie bowlen

Kom in de zomermaanden juni en juli 1,5 uur bowlen en betaal slecht 1 uur! Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties. Reserveren kan door te bellen 020-56 333 33.

Golf & lunch/Golf & diner

Loop 9 holes bij Golfclub Amstelborgh en kom voor- of na het golf spelen een lekker hapje eten in Restaurant Golfclub Amstelborgh. Tussen 12-14 uur serveren wij ons 12-uurtje, vanaf 17 uur serveren wij de daghap. Inclusief gratis parkeren!

 

Reserveren golf & lunch € 19,50 p.p.

Reserveren golf & diner € 24,50 p.p.

Hit & Run

Kom spelen en onbijten bij Golfclub Amstelborgh. Loop 9 holes en kom na afloop ontbijten. Het ontbijt serveren wij in ons restaurant, maar je kunt het ook meenemen. De Hit & Run geldt iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 10.00 uur (laatste starttijd om 09.50 uur). Uiterlijk een dag van te voren reserveren.

 

Reserveren kan door te bellen naar de receptie: 020 56 333 33. Kosten: € 10,50 p.p.*

*Platinumleden kunnen voor € 4,00 het ontbijt bestellen.

Vind je de zwarte bal?

Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar van Golfclub Amstelborgh en je ontvangt een gratis portie bitterballen.

Bowlen, bier & bitterballen

Kom in de maand mei op donderdagavond met minimaal vier personen één uur bowlen en geniet van een biertje en bitterballen. Inclusief parkeren!

 

Reserveren € 9,75 p.p.