Maandaanbiedingen augustus

Iedere maand hebben wij een aantal acties voor je! Leuke arrangementen met bowlen of bijvoorbeeld golfen & ontbijten!

Wij adviseren je, wanneer je voor dezelfde dag nog wilt reserveren, dit telefonisch te doen.

Nine & wine

Speel op woensdag tussen 12.30 - 18.00 uur een rondje 9 holes en geniet na afloop van een glaasje wijn op ons zonnige terras! Kosten € 15,- per persoon. Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

Bowlen & saté

Kom één uur bowlen met minimaal vier personen. Voorafgaand of na afloop kunt u genieten van een lekker sateetje met atjar, kroepoek en frietjes. Het arrangement is inclusief parkeren.

 

Reserveren € 19,50 p.p.

Hit & Run

Kom spelen en onbijten bij Golfclub Amstelborgh. Loop 9 holes en kom na afloop ontbijten. Het ontbijt serveren wij in ons restaurant, maar je kunt het ook meenemen. De Hit & Run geldt iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 10.00 uur (laatste starttijd om 09.50 uur). Uiterlijk een dag van te voren reserveren.

 

Reserveren kan door te bellen naar de receptie: 020 56 333 33. Kosten: € 10,50 p.p.*

*Platinumleden kunnen voor € 4,00 het ontbijt bestellen.

Vind je de zwarte bal?

Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de receptie van Golfclub Amstelborgh en je ontvangt 80 driving range ballen!

Wegens succes verlengd!
Happy hour driving range

Kom extra voordelig oefenen op de driving range! Waardeer op elke vrijdag tussen 12.00 - 18.00 uur in de maand augustus je ballensleutel op en krijg het dubbele bedrag op je sleutel!