Personal Assistent Event 2017

“Een secretaresse zou er uit moeten zien als een fotomodel, denken als een man, zich gedragen als een dame en werken als een beest”

Het vak verandert in een razend tempo en je moet meer dan ooit laten zien wat jouw toegevoegde waarde voor de organisatie is. Er wordt steeds meer van je gevraagd, je moet effectiever en efficiënter werken, maar ook een sparringpartner zijn.

Van jou wordt verwacht dat jij rustig blijft in deze hectiek en de relevantie en urgentie van de werkzaamheden kan inschatten. Jij bent de drijvende kracht en vaak het visitekaartje van het bedrijf.
Om deze meerwaarde te behouden, moet je jouw talenten continue ontwikkelen om bij te blijven in dit vak.

Op 14 september 2017 organiseert Borchland het P.A. event. Dit event biedt jou de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen en meer uit je (werk)dag te halen. Denk aan;

Vitaliteit
Mindfulness
Time management
LinkedIn & netwerken
Styling

Programma

Het event is zo opgezet dat je het op jouw eigen wensen en behoeften kan afstemmen, om het rendement zo hoog mogelijk te houden. Het eerste deel van het event is voor iedereen gelijk en gaat in op vitaliteit en mindfulness. Het tweede deel van het event biedt de keuze uit vier verschillende presentaties, waar jij er twee van kiest die aansluiten op jouw (verder te ontwikkelen) talenten. Zie hieronder het programma en de keuzemogelijkheden.

Ontvangst 13.30 uur

Aanvang eerste deel 14.00 uur
Presentatie over vitaliteit en mindfulness

Pauze 15.15 uur

Aanvang tweede deel 15.30 uur
Keuze uit presentaties over time management, styling, LinkedIn & netwerken of een golfclinic

Aanvang borrel 16.30 uur

Meld je aan!

Investeer in jezelf en schrijf je in voor het PA Event op donderdag 14 september 2017. De inschrijfkosten voor dit event bedragen € 49,- excl. BTW. Hiervoor krijg je vier unieke presentaties, toe te passen in jouw eigen werk- en privéleven, een welkomstdrankje en gezonde, mediterrane hapjes bij de borrel (inclusief twee drankjes). En uiteraard laten we je niet met lege handen naar huis gaan en zorgen wij voor een leuke en goede gevulde goodiebag!

 

Sprekers

Wij begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de inhoud van de presentaties. Logisch! Hieronder stellen wij de sprekers graag aan je voor.

Bart Heijting – Chief Brain Hacker bij LiveRewiredbart
Mijn naam is Bart Heijting – oprichter van LiveRewired. Ik ben pionier op het gebied van welzijn in corporate Nederland. Ik gebruik neural self-hacking als een tool met levensveranderende impact op mijn cursisten. Hierbij opereer ik op het snijvlak van neurowetenschappen, meditatie en no-nonsense.

Ik help mensen middels meditatietechnieken hun onderbewustzijn te hacken en een update te geven –change your mind, change your life. Dit uit zich in verbeterd welzijn, hogere vitaliteit en een hogere bottom-line voor bedrijven. Minder stress & meer plezier in en op jouw werk.

Leer meer over de effecten van meditatie en ontdek hoe dit zowel op het werk als in het dagelijks leven jouw welzijn, vitaliteit en productiviteit verhoogt. Met behulp van korte meditatie oefeningen geeft Bart jou de spreekwoordelijke duw in de goede richting.

giuliaGiulia Schirru – Salutissima
Salutissima is opgericht door Giulia Schirru vanuit haar diepe overtuiging dat het Mediterraan dieet kan bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven. Het is wetenschappelijk bewezen dat het Mediterraan dieet vele voordelen heeft voor de gezondheid: het verlengt de levensduur en het beschermt tegen hart- en vaatziekten/obesitas/diabetes type-2 en sommige typen kanker.

Giulia is bioloog en voedingsdeskundige en heeft zich gespecialiseerd in de toepassing van het Mediterraan dieet in de Nederlandse cultuur ter preventie en vermindering van ziektes zoals het metabool syndroom. Giulia combineert de academische kijk op gezondheid met veel (praktische) kennis van de Italiaanse keuken.

Je haalt nog meer uit jouw (werk)dag met een paar eenvoudige aanpassingen in je voeding. Een goede suikerbalans door o.a. gezonde snacks op het werk verbeteren de energiebalans gedurende de dag voor een optimale werkprestatie. Giulia deelt deze middag haar tips & tricks om meer uit je werkdag te halen, voor jou en jouw collega’s.

Judith Smits – mede-oprichter BlueOrange
Judith Smits is netwerkexpert. Daar spreekt, schrijfjuditht en adviseert zij over. Judith heeft vele jaren ervaring in het werven van nieuwe zakelijke klanten voor bedrijven. Ze is haar carrière gestart bij Heineken. Daarna heeft ze zich verder gespecialiseerd in het werven en aantrekken van nieuwe klanten bij zowel start-ups, MKB-bedrijven en maatschappelijk betrokken ondernemingen in diverse branches.

Judith heeft al meer dan 1.000 mensen geholpen om met meer plezier en enthousiasme on- en offline te netwerken. Met haar bevlogenheid, durf en flair motiveert Judith het publiek en zet zij aan tot actie. Zij stimuleert hen om positief te denken. Haar enthousiasme is aanstekelijk en inspirerend. Judith past zelf toe waar ze over spreekt. Zij laat zien dat netwerken een kwestie is van ‘doen’: Just do it!

Kansen zien en kansen grijpen! Dat is waar Judith je meer over vertelt. Maar ook hoe jij jezelf enthousiast presenteert via de online weg: LinkedIn. Haal meer uit jouw netwerk, met behulp van deze interessante presentatie!

jenneferJennefer Boskeljon – Eigenaresse Doen!
Jennefer Boskeljon (1973) heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven o.a. binnen Human Resource Management en Management Ondersteuning. Naast een opleiding tot coach, heeft zij de opleiding van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers succesvol afgerond. Haar uitgangspunten in het coachen en trainen zijn respect, optimisme en doelgerichtheid.

DOEN! biedt verschillende trainingen en coachtrajecten aan op het gebied van time management, werkplekorganisatie en de balans werk/privé. Enkele voorbeelden: ‘Werk slimmer, niet harder’, ‘Vitalitijd’, ‘Je e-mail de baas’ en ‘Houd jij alle ballen hoog?’.

De training en coaching van DOEN! zorgt niet alleen voor deze bewustwording, maar helpt ook om nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden in de praktijk écht toe passen en zo nieuw en succesvol gewoontegedrag te ontwikkelen.

Rust, controle en overzicht zijn elementen die er aan bijdragen meer uit jouw te halen. Met praktische tips helpt Jennefer jouw werkdag efficiënter in te delen en de dagelijkse werkstroom onder controle te krijgen.

Aida Merdinian – Eigenaresse Ai.m Stylingaida
Voordat Aida met Ai.m styling begon heeft zij veel geleerd tijdens haar carrière in de sales en financiële dienstverlening. Zeker bij sales gaat het om persoonlijk contact, oog voor detail en kwaliteit en dienstbaarheid richting de klant. In de financiële wereld staat daarnaast integriteit voorop. Elementen die Aida op het lijf zijn geschreven en van groot belang zijn in haar dienstverlening. Het geeft haar veel energie en voldoening om mensen te helpen er nog beter uit te zien.

Goede styling en kleding waarin je het best tot je recht komt geeft je meer zelfvertrouwen en draagt ertoe bij dat je lekkerder in je vel zit. Goede styling zijn in alle situaties van belang en hoeft niet veel te kosten. Een paar goed gekozen items kunnen een groot verschil maken in je uitstraling. Dit geldt zeker voor de kleding die je tijdens je werk draagt!

De eerste indruk telt, altijd! Als personal assistent ben jij hét visitekaartje voor het bedrijf. Met behulp van de figuur en kleur analyse van Aida, versterk jij jouw uitstraling en telt straks ook jouw eerste indruk, altijd.