December 2012 Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
logo
Borchland

Borchland, the place to B.

De eerste sneeuw is al gevallen, Sinterklaas is weer naar Spanje en de kerstdagen zijn in aantocht. Hoog tijd voor onze eerste nieuwsbrief met daarin nieuws over onze gerestylde restaurants, het Amsterdam Indoor zaalvoetbaltoernooi, nieuwe golflidmaatschappen, het speciale kerstarrangement en nog veel meer. Ga voor meer informatie naar www.borchland.nl.

line

Grand Cafe

Gerestylde restaurants

Restaurant Golfclub Amstelborgh en het Grand Café hebben afgelopen jaar een volledige metamorfose ondergaan. Een volledig nieuw interieur, een nieuwe kleur op de muren en een nieuwe kaart. Heerlijk dineren in een ontspannen sfeer. Onze restaurants en bars zijn volledig ingericht voor uw borrel, lunch of diner. De internationale keuken heeft een wisselende kaart met verrassende seizoensgerechten. Daarnaast kunt u ook kiezen uit zorgvuldig samengestelde arrangementen.

line

Chris Brown at Borchland

Evenementen

Borchland was ook in 2012 weer voor onze gasten the place to B. Van Microsoft tot Stichting Geologische Aktiviteiten, van het Nederlands Kampioenschap Driften tot de spectaculaire Truckstar Mackdag en van de première van PopIstanbul tot de afterparty van Chris Brown. Klik hier voor foto's van onze evenementen en de evenementenkalender. Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijzen we graag naar onze site www.borchland.nl.

line

amsterdam indoor

Amsterdam Indoor

Van maandag 17 tot en met zondag 30 december 2012 organiseert Borchland een groot zaalvoetbaltoernooi met boarding: het Amsterdam Indoor. Het toernooi is bestemd voor alle amateur voetbalverenigingen uit Groot-Amsterdam, uitsluitend eerste elftallen van niveau Topklasse tot en met zesde klasse. Het finaleweekend vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 december 2012.

line

Amstelhal@Borchland

Zalen & faciliteiten

Voor zowel een kleine vergadering als voor grootschalige evenementen kunt u bij ons terecht. Uiteraard kan dit in combinatie met een culinaire, muzikale of sportieve activiteit, alles is mogelijk.
Met het openbaar vervoer én met de auto zijn wij uitstekend bereikbaar, het ruime parkeerterrein biedt plaats aan maar liefst 1.050 auto’s. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging! Klik hier voor de diverse mogelijkheden.

line

Golfclub Amstelborgh

Golfclub Amstelborgh, lidmaatschap vanaf € 85,-!

Golfclub Amstelborgh heeft haar felbegeerde C-status terug. Dat vieren we met nieuwe lidmaatschappen. Bijvoorbeeld een 'Zilver' lidmaatschap voor € 85,- inclusief:
Drie gratis greenfees t.w.v. € 45,-
Gratis parkeren
Korting op ballenkaart t.w.v. € 3,-
Gratis Hans Lemmens clubfitting t.w.v. € 100,-
NGF lidmaatschap en registratie t.w.v. € 16,-

line

Kerstarrangement Borchland

Borchland kerstarrangement

Op 25 en 26 december bieden wij een speciaal kerstarrangement aan. Kom gezellig bowlen met familie en/of vrienden en daarna lekker spidergrillen of gourmetten bij Borchland. Kinderen tot tien jaar € 24,75, volwassenen € 49,50. Klik hier voor het menu.
Wees snel, want vol=vol!
Het is ook mogelijk om alleen een uurtje te komen bowlen tussen 12.00 tot 16.00 uur en tussen 20.00 tot 23.00 uur.

line

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen! Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter nieuwsbrief Hyves nieuwsbrief Facebook nieuwsbrief

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier