februari 2013  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 line

26ste editie Hotel zaalvoetbaltoernooi

Het zaalvoetbaltoernooi voor hotels uit de Randstad zal plaatsvinden in de Amstelhal@Borchland. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 16 of 23 februari. Wie zal dit jaar de bokaal mee naar het hotel nemen? Aanmelden kan via r.hemmen@borchland.nl. Kijk voor meer informatie en de overige evenementen bij Borchland op www.borchland.nl.          

Deel via Twitter Facebook

line

Soccersquash

SoccerSquash, de nieuwste sportsensatie

Deze snel groeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie. SoccerSquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquash-bal op een standaard squashbaan. Klik hier voor meer informatie over SoccerSquash bij Borchland.

                                  Deel via Twitter Facebook

line

Geslaagd event van de ING bij Borchland

December 2012.''The day after, wij kijken terug op een heel geslaagd event. Ik krijg veel complimenten en de catering was top! Dankjewel, wij hebben er een nieuwe locatie bij! Groet Marianne - ING''
De ING maakte gebruik van de Amstelhal@Borchland voor een bijeenkomst voor alle it-medewerkers van ING Nederland. Belangrijk onderdeel was de uitreiking van 'de engineer of the year award', daarnaast was er een tech&fashion show en een diner in buffetvorm.

Deel via Twitter Facebook

line

Restaurant Week 1 tot en met 10 maart

Tijdens de Restaurant Week heeft restaurant Golfclub Amstelborgh een speciaal driegangenlunch en een driegangendiner samengesteld voor respectievelijk € 22,50 en € 27,50 p.p. U kunt woensdag 6 februari vanaf 10 uur reserveren. Kijk voor het menu en meer informatie op http://www.borchland.nl.

 Deel via Twitter Facebook

line

Golfclub Amstelborgh

Op ieder moment van de dag kunt u spelen in een oase van groen aan de rand van Amsterdam! De 9 holes par-3 golfbaan is ‘s avonds verlicht en beschikt ook nog over een overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen. U kunt al komen golfen vanaf € 6,50. Word nu lid en sluit bijvoorbeeld een 'gouden' lidmaatschap af en ontvang 50% korting op uw greenfee en gratis clubfitting,  zodat u het golfspel nog beter onder de knie krijgt.              

Deel via Twitter Facebook 

line

Maandaanbiedingen

Elke maand hebben wij een aantal leuke acties voor u op het gebied van bowlen, golf en squash. Bijvoorbeeld één uur bowlen + kipsaté + gratis parkeren, slechts € 19,50. En ook in de Krokusvakantie hebben we weer een speciaal tarief.

Let op 14 februari Europa League wedstrijd Ajax- Steaua Boekarest
Speciaal arrangement; entreekaart voor de wedstrijd en vooraf een hapje eten bij Borchland vanaf € 97,50 p.p. 

Deel via Twitter Facebook

line

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter BorchlandHyves Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier