Maart Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

NIEUW: Kinderfeest bij Borchland

Borchland heeft een nieuw kinderverwenarrangement samengesteld. Voor € 13,50 één uur bowlen en daarna zelf opscheppen vanaf het speciale kinderbuffet!
Patatjes, mini frikandellen, mini kaassoufflés, kipnuggets, worstjes, en als afsluiter een echt toetjesbuffet. We hebben een chocoladefontein met marshmallows, aardbeien, lange vingers en een ijsbuffet met de keuze uit drie smaken ijs, discodip en nootjes! En ook nog eens onbeperkt limo drinken met de keuze uit maar liefst drie verschillende smaken!

Deel via Twitter Facebook

line

Golfclub Amstelborgh in een nieuw jasje

Op Golfclub Amstelborgh schijnt de zon weer volop en het kwik stijgt alweer boven de 10 graden. De driving range krijgt een nieuw kleurtje èn we hebben twee oefenbunkers aan de linkerzijde van de driving range aangelegd. Dit betekent dat bunkerslagen niet meer hoeven worden geoefend op hole 9 en dat u niet bang hoeft te zijn wanneer u een slechte bal heeft geslagen. De baan is goed uit zijn winterslaap gekomen en we hebben alweer voor het eerst gemaaid. Kortom tijd om weer te komen oefenen en spelen. U bent van harte welkom.

Deel via Twitter Facebook

line

Borchland op EvenementContact 14 maart 2013

EvenementContact is de vakbeurs waarin een no-nonsense contact tussen aanbod en vraag binnen de evenementen-, entertainment en MICE branche centraal staat. Naast dat Borchland uiteraard ook met een stand vertegenwoordigd is op het evenement is er nog een reden om op 14 maart 2013 af te reizen naar de Expo Haarlemmermeer: een mooi sprekersprogramma! De eerste spreker van de dag is Eddy Terstall, bevlogen filmregisseur en scenarioschrijver.

Deel via Twitter Facebook

line

Severiano Ballesteros

Severiano Ballesteroszaal in het nieuw

De afgelopen week is er hard gewerkt aan de de Severiano Ballesteroszaal. De zaal heeft een totale makeover gekregen door alle gele muren en het blauwe plafond weer wit te verven. Daardoor is de uitstraling weer lekker fris en klaar voor de nieuwe evenementen zoals de presentatie en workshops van PGA Holland en de modeshow van Dubbel en Dwars. Klik hier voor meer informatie over de Severiano Ballesteroszaal.

Deel via Twitter Facebook

line

Grote evenementen op het parkeerterrein van Borchland

Het parkeerterrein wordt bij Borchland niet alleen voor parkeren gebruikt, maar ook voor grootschalige evenementen. Zoals de Traffic Control Slipcursussen, de Mercedes RoadSense voor scholieren en niet te vergeten; de Truckstar Mackdag, een uniek evenement in Nederland en de rest van Europa. Nergens zie je zoveel Macks, FTF’s en andere klassieke trucks, kranen en zwaartransport-trucks bij elkaar.

Deel via Twitter Facebook

line

Amstelhal Amsterdam Indoor

De Amstelhal@Borchland

Voor zowel kleinschalige ontmoetingen als voor grote evenementen heeft Borchland een geschikte ruimte. De Amstelhal@Borchland is ideaal voor zakelijke events, maar ook voor beurzen, (bedrijfs)feesten en sportieve activiteiten. Zo is de hal deze winter regelmatig gebruikt door sportverenigingen om te trainen en hebben we met groot succes het Amsterdam Indoor zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Maar ook andere evenementen, zoals de modelruilbeurs en het Geologisch Evenement vonden er al plaats.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter BorchlandHyves Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier