April  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh, beyond golf

Zomeravondcompetitie en wedstrijduitslagen

De eerste wedstrijd van dit seizoen was het koud, heel koud! Maar desalniettemin is er gespeeld, klik hier voor de uitslagen.

Nieuw dit jaar is de zomeravondcompetitie. Van 7 mei tot en met 24 september starten wij elke dinsdagavond tussen 18.00 tot 19.00 uur. We spelen 9 holes. Iedereen kan zich  inschrijven, ook als u geen lid bent. Het is mogelijk om hiervoor een speciale wedstrijdkaart aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie.

Deel via Twitter Facebook

line

 NGF pasjes

Zoals u wellicht gemerkt heeft, heeft nog lang niet iedereen een nieuw NGF lidmaatschapspasje ontvangen. De grootste problemen zijn inmiddels opgelost. Vanaf volgende week kunt u een e-mail ontvangen, waarin wij aangeven dat het pasje voor u klaarligt bij de receptie van Golfclub Amstelborgh. Wanneer u uw pasje komt ophalen, kunt u meteen uw parkeerpas omwisselen. Sinds begin april is het oude systeem vervangen door een nieuw systeem en werken de oude pasjes niet meer.

Deel via Twitter Facebook

line

Golfinspiratie

Veel van onze pro's hebben in de loop van hun carrière interessante specialismen ontwikkeld. Zo hebben wij bijvoorbeeld Rob van den Brink als absolute David Leadbetter specialist, Rita van Campen die zich ontwikkeld heeft op onder andere de TaoÏstische insteek op het golfspel en niet te vergeten onze Frank Wilffert en Dick Dekker die graag het echte spelletje golf promoten door het organiseren van gezelligheidswedstrijden. Elke maand organiseren onze pro's een golfspecial of een golfevenement. Kijk snel op onze website voor meer informatie.

Deel via Twitter Facebook

line

Jeugd/Guppenclub

Wilt u straks gezellig golfen met uw zoon/dochter of kleinkind? In mei beginnen we alweer met de tweede cursusperiode van dit jaar. Altijd weer een uitdaging om een hele zomer leuke dingen te bedenken voor uw kind. Alle teamsporten zijn in zomerreces, maar uw zoon/dochter wil wel sporten. Begin daarom nu met een golfcursus, zodat men gezellig in de zomervakantie kan golfen. Helemaal aantrekkelijk is het nieuwe jeugdabonnement, waarbij kinderen tot achttien jaar een heel jaar elke dag tussen 14.00 en 17.00 uur onbeperkt kunnen golfen voor € 95,00. 

Deel via Twitter Facebook

line

Oefenen is een stuk leuker!

Sinds kort hebben wij op de driving range vier TrackTee's geïnstalleerd. De TrackTee meet de balvluchtafstand, hierdoor kunt u op een leuke manier uw slag oefenen. De TrackTee is nieuw in Nederland en is bedoeld om per club of type swing te kunnen zien wat de persoonlijke afstanden zijn. Gebruikers zijn razend enthousiast en vinden het heel leerzaam en verhelderend, omdat men meteen feedback krijgt over de slag in relatie tot de afstand!

Deel via Twitter Facebook

line

Restaurant Golfclub Amstelborgh/waardebon voor Platinum leden

Omdat wij ook wel eens onze eigen leden willen verrassen met een leuke actie kunnen Platinum leden nu op vertoon van hun golfpas een waardebon t.w.v. €10,- afhalen bij de receptie van Golfclub Amstelborgh. Deze kunt u besteden in Restaurant Golfclub Amstelborgh. Lekker kopje koffie met een stukje appeltaart of lunchen op het terras in het zonnetje?

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via: Twitter Facebook

 

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier