Mei  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

King Cruise bij Borchland

Zondag 12 mei vindt voor de eerste keer King Cruise plaats bij Borchland! Honderden Amerikaanse auto's en motoren op één plek bijelkaar. Het King Cruise evenement vindt plaats op iedere tweede zondag van de maand in de maanden april tot en met september. Het evenement vindt plaats op het parkeerterrein van Borchland. Tevens zal er een USA market plaatsvinden.

Deel via Twitter Facebook

 

line

American Moederdag brunch

Zondag 12 mei is het Moederdag en daarom hebben wij een speciale actie voor alle moeders! Vanaf 12.30 uur staat er een heerlijke all you can eat American brunch klaar! Kosten slechts € 26,50 p.p. Voor kinderen tot en met acht jaar hebben wij een speciaal aangepast kinderbuffet voor slechts € 12,50 p.p. Aansluitend kunt u een bezoek brenegen aan de King Cruise. Ook zijn er leuke activiteiten voor de kinderen, zoals een springkussen.

Reserveren kan via het telefoonnummer 020 - 56 333 33

Deel via Twitter Facebook

line

Schiphol kiest Borchland als uitwijklocatie

”Het evenement is erg goed verlopen en de klant was erg blij. Nogmaals bedankt dat we bij jullie terecht konden”, aldus East Side evenementen.

De Amstelhal@Borchland werd gebruikt voor de uitreiking van de Schiphol Consumers Awards. Deze worden jaarlijks door Amsterdam Airport Schiphol uitgereikt aan zakelijke relaties, die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van gastvrijheid, innovatie en kwaliteit.

Deel via Twitter Facebook

line

Bedrijven Golf Competitie

In mei is het weer zover, dan begint de Bedrijven Golf Competitie bij Golfclub Amstelborgh. Vijf avonden zal er gespeeld worden in teams van twee. Door de verschillende bedrijven die meespelen, is er de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden en te verstevigen. De competitie is inclusief; ontvangst met een welkomstdrankje, inslaan op onze verlichte- en overdekte driving range inclusief ballen, baancatering met een drankje en kleine versnapering, 2x greenfee 9 holes par-3 baan, parkeren en een drie gangen diner met wijnarrangement op de finale avond. Wij bieden ook andere golfarrangementen aan.

Deel via Twitter Facebook

line

Gooische Vrouwen Bingo bij Borchland

Donderdag 4 april vond voor het eerst een echte Gooische Vrouwenbingo plaats in de Severiano Ballesteroszaal. Een avond uit, boordevol lol, spanning en luxe prijzen. Van Dior paketten tot Ibiza tassen, van high heels tot een echte Botoxbehandeling! Wil je op de hoogte blijven van de eerstvolgende Gooische Vrouwen Bingo en onze andere evenementen, houd dan onze site in de gaten!

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter BorchlandHyves Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier