Evenementen Borchland, the place to B.

Geslaagde eerste editie van King Cruise

"Perfect hoor de nieuwe plek, dat worden weer een paar mooie meetings."
"Onze dochter was helemaal gelukkig met het springkussen." 
"Persoonlijk een nog mooiere locatie dan in Muiden dat voorop. En onwijs bedankt voor het leuke Moederdagcadeau.” En dit waren nog maar een paar van de enthousiaste reacties van de bezoekers van het evenement. Het was dus voor jong en oud een fantastische dag! De eerstvolgende King Cruise editie is zondag 9 juni.

Deel via  Twitter Facebook

line

UEFA finale

Europa League 15 mei

Woensdag 15 mei is de finale van de Europa League in de Amsterdam ArenA. Benfica zal het opnemen tegen Chelsea. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Heeft u voorafgaand aan de wedstrijd zin om een hapje te eten? Parkeer dan uw auto bij Borchland en kom eten in ons Grand Café. U heeft de keuze uit een gerecht van de kleine kaart, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een luxe driegangenmenu. Om te reserveren kunt u bellen met: 020 - 56 333 33.

Deel via Twitter Facebook

line

Stock Sale Outlet 16 tot en met 18 mei

Altijd al een echte Anecdote willen hebben? Een Cowboy's bag? Of echte Pastry sneakers? Donderdag 16 tot en met zaterdag 18 mei is er weer een Stock Sale Outlet bij Borchland. Met merken als Supertrash, Gsus, Replay, Diesel, Radical, Denham en DEPT. De kortingen lopen op tot 80%!  
U kunt uw toegangsbewijs online reserveren. Na het shoppen kunt u proosten op uw aankopen met een hapje en een drankje in het restaurant.

Deel via  Twitter Facebook

line

foto

Ruil- & modellenbeurs 20 mei

Na het sluiten van de AMC Beurs in Hoofddorp, was er geen Ruil- & modellenbeurs meer in de omgeving van Amsterdam. Dankzij Willem Kuiper (organisator van de Truckstar Mack & Speciaal Transportdag) is daar verandering in gekomen. Maandag 20 mei vindt de Ruil- & modellenbeurs alweer voor de tweede keer plaats bij Borchland. Het is een uitgebreide beurs met veel personen- en vrachtwagenmodellen, maar ook foto's, films en natuurlijk veel vrachtwagenspullen.

Deel via Twitter Facebook

line

Old friends in a new jacket 1 juni

Zaterdag 1 juni presenteert restaurant Contra'73 'Old friends in a new jacket'. Net effe anders dan andere party's. Hip, netjes, BZ&T artiesten én veel lichteffecten. Met optredens van Denny Braaf, Samantha Steenwijk, Quincy, Wesly Bronkhorst en natuurlijk DJ Barry Brand. De kosten hiervoor zijn € 15,00 per persoon. Voor het feest is er een borrel met daarna een overheerlijke driegangenmenu voor slechts € 34,95 per persoon. Kijk voor meer informatie op de evenementenkalender van Borchland.

Deel via  Twitter Facebook

line

 

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier