Juni  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh

Avondcompetities

De dinsdagavondcompetitie is begonnen en loopt tot en met 3 september. U kunt
iedere dinsdag starten tussen 18.00 en 19.00 uur. Net een baanpermissie of juist al een mooie handicap, iedereen is van harte welkom!
Daarnaast hebben wij dit jaar ook weer de zomeravondcompetitie, deze start 4 juli. In vijf donderdagavonden spelen we met zijn allen om de felbegeerde titel 'Zomeravondteam van het jaar'. Schrijf u nu snel in via de mail of middels de gebruikelijke inschrijfformulieren bij de receptie. Voor meer  informatie kunt u contact opnemen met l.ram@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook

line

Zomerabonnement

Liever zelf bepalen wanneer u speelt? Dan hebben we net als vorig jaar een zomerabonnement. In juli en augustus kunt u dan onbeperkt komen spelen.
Goud of zilver leden betalen € 60,00. Bent u nog geen lid, dan betaalt u € 100,00.
Inschrijven kan via de mail of middels de gebruikelijke inschrijfformulieren bij de receptie. Voor meer  informatie kunt u contact opnemen met l.ram@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook

line

Piet Hein en Donald Armour

Sinds begin dit jaar is Donald Armour als golfpro werkzaam op Golfclub Amstelborgh. Donald, een begrip in de golfwereld, heeft door zijn jarenlange ervaring als teaching- en playing pro zijn sporen verdiend. Daarom zijn wij heel blij met zijn komst.

Met Piet Hein Groenewoud is ons team aangevuld tot tien professionals. Piet Hein is onder andere gespecialiseerd in jeugdgolf. Peter van Kampen en Piet Hein gaan de jeugd op Golfclub Amstelborgh weer een gezicht geven. De eerste lessen waren in ieder geval een groot succes! Op onze website stellen de heren zich uitgebreid aan u voor!

Deel via Twitter Facebook

line

Online les- en coachingsysteem

Veel leden maken al gebruik van ons nieuwe les- en coachingsysteem door bijvoorbeeld de scorekaarten in te vullen, zodat men de vorderingen ook online kan zien. Maar wist u dat het met dit systeem mogelijk is om ook op afstand gecoacht te worden? Onze pro's kunnen u via het systeem volgen en huiswerk voor u uploaden met beeld en geluid. Ook kunt u met de United Golf Pro app meteen tijdens het spelen al uw scores verwerken. Download de United Golf Pro App en u heeft alles altijd bij de hand!

Deel via Twitter Facebook

line

Wedstrijduitslagen

Hieronder een overzicht van de uitslagen van de diverse golfwedstrijden
Externe wedstrijd op Waterland: Rashid Badal
Maandbeker april: Peter Schütte
Strokeplay Kampioenschappen: Heren Yaw Boye en dames Elselies La Lau
Ladies Day: Arno Straat
Dinsdagavondcompetitie: Erik Jonker
Maandbeker mei: Yaw Boye

Deel via Twitter Facebook

line

Bij mooi weer BBQ op het terras

Is het mooi weer, dan staat onze BBQ op het terras klaar voor gebruik. Wat te denken van een BBQ Basic voor € 19,75 per persoon met een (lams)merquez barbecueworstje, een Americain beefburger, kipsaté (2 stokjes) en kalkoen shaslick. Uiteraard heeft u daarbij keuze uit een paar heerlijke salades en lekkere sauzen.

Deel via Twitter Facebook

line

 

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier