Juli  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

Golfen & BBQ

Tijdens de clinic krijgt u een introductie over de techniek van het golfen, een demonstratie van de professional en gaat u zelf oefenen op de juiste grip, houding en swing. Daarna kunt u genieten van onze BBQ (Lams)merquez barbecueworstje, een Americain beefburger, kipsaté (2 stokjes), kalkoen shaslick en een paar heerlijke salades en lekkere sauzen. Kijk voor onze overige clinics en BBQ arrangementen op de website.

Deel via Twitter Facebook

line

Fabrieksverkoop Hunkemöller en outlet merkkleding

Woensdag 3 tot en met zaterdag 6 juli zijn er grote sales bij Borchland! In de Amstelhal@Borchland zal zowel de Hunkemöller outlet als de outletsale plaatsvinden! Bij de Hunkemöller outlet kun je shoppen voor bh’s, slips, badmode, nachtmode en nog veel meer, al vanaf € 2,00! De outletsale biedt een supercollectie met merkkleding in de maten 34 tot en met 44 en leren tassen. Kortingen tot wel 80% op de normale winkelprijzen!.

Deel via Twitter Facebook

line

Smaakmakend

Borchland en Smaakmakend sluiten overeenkomst

Roy Blom, directeur van Borchland en Michel Dijkstra, directeur van Smaakmakend, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dit houdt in dat Smaakmakend haar unieke events ook op Borchland kan gaan organiseren. Een ijzersterk totaalconcept gericht op teambuilding, communicatie, samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en klantcontact. Een bedrijf neemt voor één dag een echt bestaand toprestaurant over, waarbij samen met collega’s gekookt wordt voor klanten en relaties.

Deel via Twitter Facebook

line

De jeugd zomer fun & golfdagen

Kom in de zomervakantie lekker golfen. Speciaal voor kinderen van 6 t/m 14 jaar organiseert Golfclub Amstelborgh drie superleuke golfdagen. Voor zowel kinderen die willen kennismaken met de sport als gevorderde spelers. Ervaren PGA golfprofessionals zullen de dagen begeleiden. De zomer fun & golfdagen staan gepland voor 8 juli, 12 en 15 augustus. Inschrijven kan via sport@borchland.nl. Wil je gelijk lessen gaan volgen, dat kan natuurlijk ook.

Deel via Twitter Facebook

line

Ajax

De KNVB heeft het definitieve competitieschema van de Eredivisie en de Jupiler League 2013-2014 bekendgemaakt. De kraker Ajax - Feyenoord is op zondag 18 augustus om 12.30 uur. Kom daarna gezellig een hapje eten bij de enige buurman van Ajax: Borchland, the place to B. Parkeer je auto en schuif aan voor een lekker sateetje of een biefstuk. Bekijk hier onze kleine kaart. 

Deel via Twitter Facebook

line

King Cruise & modellenbeurs

Zondag 14 juli is het weer zover! De derde editie van de King Cruise bij Borchland! Een feestje voor de liefhebber van Amerikaanse auto’s en motoren, iedere tweede zondag van de maand in de maanden april tot en met september. Het evenement vindt plaats op het parkeerterrein van Borchland. Naast de King Cruise staat er ook weer een uitgebreide beurs met veel personen- en vrachtwagenmodellen, foto’s, films en natuurlijk heel veel vrachtwagenspullen.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier