Juli  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh

Uitslagen

Het goede weer van de laatste dagen heeft wonderen gedaan voor alle wedstrijden die gespeeld zijn. Het aantal deelnemers neemt elke keer weer toe en veel spelers speelden binnen hun buffer, of mooier nog, zelfs beter dan hun handicap. De maandbeker van 30 juni j.l. werd gewonnen door Rashied Badal. Klik hier voor de overige winnaars van de afgelopen periode.

Deel via Twitter Facebook

line

Wedstrijden in de maand juli

De dinsdagavondcompetitie wordt gespeeld in twee categorieën; beginners hcp 54 - 37 en gevorderden handicap 36 en lager. De 9 holes wedstrijd wordt altijd afgesloten met een drankje en een borrelhap.

Zin om 9 holes te spelen samen met anderen? Dan kunt u meedoen met onze Pro4Fun wedstrijd vrijdag 26 juli. Heeft u een handicap 36 of lager, dan is de maandbekerwedstrijd (Strokeplay over 18 holes) op 28 juli wellicht iets voor u. U kunt zich inschrijven via de website, inschrijfbord bij de receptie of door een mailtje te sturen naar l.ram@borchland.nl

Deel via Twitter Facebook

line

Masterclass

Van beginner tot winner!

Dit seizoen zal Rob van den Brink naast enkele shortgame middagen, samen met Paul Dyer ook een aantal masterclasses verzorgen. Paul Dyer is International Director van de David Leadbetter Golf Academy. Tijdens deze masterclasses zullen zowel de standaard als speciale slagen worden behandeld. De shortgame en de masterclasses zijn voor iedere serieuze golfer die meer uit zijn mogelijkheden wil halen! Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met robvandenbrink.golf@gmail.com.

Deel via Twitter Facebook

line

Zomer fun & golf

Jeugd zomer fun & golfdagen

Iedere zomervakantie weer op zoek naar iets leuks voor uw (klein-)kind, neefje of nichtje? Wij verzorgen maandag 12 en donderdag 15 augustus twee leuke golfevenementen voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Van 9.00 uur tot 17.00 uur kunnen de kinderen onder begeleiding van een pro zich helemaal uitleven met golf. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar sport@borchland.nl. 

Deel via Twitter Facebook

line

Kinderverwenarrangement golf

Kinderfeest bij Golfclub Amstelborgh

Geen idee wat te doen tijdens het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Een gegarandeerd succes is ons kinderverwenarrangement met een golfclinic en aansluitend het speciale kinderbuffet! Patatjes, mini frikandellen, mini kaassoufflés, kipnuggets, worstjes en als afsluiter een echt toetjesbuffet met een chocoladefontein met marshmallows, aardbeien, lange vingers en een ijsbuffet met discodip en nootjes! En ook nog eens onbeperkt limo drinken! Gratis parkeren en een klein kadootje voor de jarige! Kosten € 23,50 p.p. Te reserveren vanaf acht kinderen.

 

Deel via Twitter Facebook

line

Clubgevoel

Het clubgevoel

Het doel van de club is om dit jaar meer leden te betrekken bij de club. Daarom zijn tijdens de ledenvergadering een wedstrijd-, een regel en handicapcommissie en een vicevoorzitter benoemd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website.
Voor de wedstrijdcommissie zijn wij nog op zoek naar een voorzitter.Verder zoeken wij nog enthousiaste leden die in de nieuw op te richten redactiecommissie zitting willen nemen. Heeft u interesse, belt u gerust met Lidy Ram 020- 56 333 33.

Deel via Twitter Facebook

line

 

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier