September Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
Goed nieuws bij Borchland

Goed nieuws van Borchland

De zomervakanties zitten er weer op, kinderen zijn naar school en iedereen is weer aan het werk. Maar wat een geweldige zomer en dat blijft deze week in ieder geval nog zo.
Goed nieuws dus voor de King Cruise aanstaande zondag. Dit keer met de Heartbeat Corvette Club als speciale gast! Na afloop stroomt ons parkeerterrein dan weer vol met mensen voor het uitverkochte concert van Rodger Waters in de Amsterdam ArenA. In het zomerreces van de zakelijke markt hebben we nu ook..............lees verder

Deel via Twitter Facebook

line

Ajax toegang naar parkeerplaats Borchland

Een voetbalwedstrijd kijken op sportcomplex de Toekomst? Parkeer je auto bij Borchland  en loop nu in een paar minuten via de nieuwe doorgang op Borchland, naar AFC Ajax op sportcomplex de Toekomst. Kom voor- of na afloop van de wedstrijd een hapje eten in ons grand café of restaurant. Met keuze uit bijvoorbeeld een saté arrangement van € 19,50 per persoon of een gerecht van de kleine kaart.

Deel via Twitter Facebook

line

Golfkamp jeugd groot succes

In augustus vonden voor de eerste keer de zomer fun- & golfdagen voor de jeugd plaats bij Golfclub Amstelborgh. Diverse golfactiviteiten onder begeleiding van golfprofessionals: Afslaan op de driving range, schieten op de snoepautomaat, film over golf kijken, bowlen, er werd van alles georganiseerd. Vanwege het succes zijn er nieuwe jeugdkampen gepland voor de herfstvakantie. Houd onze website in de gaten voor de data. Voor de jeugd komen er ook weer diverse cursussen, deze starten 15 september. Schrijf je nu in!

Deel via Twitter Facebook

line

Hit & Run

Relaxed aankomen op het werk? Start uw ochtend met 9 holes en een ontbijtje voor onderweg! Spelen & ontbijten op Golfclub Amstelborgh voor € 10,50. U kunt ontbijten in ons restaurant, maar u kunt het ook meenemen voor onderweg of op kantoor. De Hit & Run geldt iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 10.00 uur (laatste starttijd 09.50 uur). Uiterlijk een dag van tevoren te reserveren, dit kan door te bellen naar de receptie: 020 56 333 33. Platinumleden kunnen ontbijten voor € 4,00.

Deel via Twitter Facebook

line

Bowlen nu ook op maandag en dinsdag!

De bowling is nu ook op maandag en dinsdag open van 16.00 tot 22.00 uur. Deze maand bowlen & saté voor €19,50. Squash staat op de shortlist om toegevoegd te worden aan het programma van de Olympische Spelen van 2020. De hele squashwereld heeft hier zijn zinnen op gezet en hoopt zo de sport een enorme impuls te kunnen geven. Vraagt u zich af waarom squash het zou moeten worden? Kom dan eens squashen bij Borchland! Deze maand squashen & Griekse salade va. €15,-.

Deel via Twitter Facebook

line

Ratelband on tour doet ook Borchland aan

Kom naar Emile Ratelband on tour en overtuig jezelf. Ontdek de grote kracht die van nature in je zit en maak die positieve omslag! Op 15 oktober zal Emile Ratelband een seminar verzorgen bij Borchland, the place to B. Het seminar duurt van 20.00 tot 22.00 uur en de kosten zijn € 13,50 per persoon. Het is absoluut een bijzondere inspirerende ervaring, die je nog lang bij zal blijven. Kijk op de website voor meer informatie over Ratelband Bouncing Back®!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier