September  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh

Jeugdlessen

Zondag 15 september starten, onder de bezielende leiding van onze jeugdpro's Peter van Kampen en Piet Hein Groenewoud, de nieuwe golfcursussen voor de jeugd. Er wordt gewerkt volgens het beproefde jeugd stappenplan systeem van de NGF, waarbij de voortgang van uw kind nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Een golfcursus bestaat uit acht lesuren. Zes lessen, waarbij alle basisslagen van het golfen aan bod komen èn een baanles van twee uur, zodat alles wat er geleerd is, in de praktijk kan worden gebracht. Een lesuur duurt vijftig minuten. Iinschrijven is nog mogelijk.
                                                                                                                        Deel via Twitter Facebook

line

Golfgeheimen: Fit en blessurevrij met Chinese warming ups

Doe mee aan de Golfgeheimen themales bij Golfclub Amstelborgh op donderdag 26 september van 20.00 tot 22.00 uur. Voor een rondje golf of een uurtje trainen zijn de chi kungs de optimale voorbereiding. De ijzeren hemd technieken verbeteren de balans en lichaamshouding. Ontdek ook het alternatief voor concentratie. Alle oefeningen doe je met de I-kracht. De kosten voor de themales zijn € 30,00 en aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Rita van Campen.
                                                                                                                       Deel via Twitter Facebook

line

Jeugd fun & golfdagen

Deze zomer was het ook voor de jeugd goed toeven Golfclub Amstelborgh. Met twee golfdagen waaraan in totaal meer dan 30 kinderen deelnamen, kunnen we spreken van een groot succes. Om dit succes en het enthousiasme van zowel de kinderen als de pro's voort te zetten, hebben wij alvast de nieuwe data voor 2013 en 2014 in de agenda opgenomen. Vervelen tijdens de schoolvakanties is er dus niet meer bij! De eerstvolgende jeugd & golfdagen zijn op 21 en 25 oktober. Schrijf uw kind vast in!
                                                                                                                       Deel via Twitter Facebook

line

Hit & run

Hit & Run; spelen en ontbijten voor het werk!

Loop in de maanden september en oktober 9 holes en kom na afloop ontbijten voor slechts € 10,50 per persoon (Platinumleden kunnen voor € 4,00 het ontbijt bestellen). Het ontbijt serveren wij in ons restaurant, maar u kunt het ook meenemen voor onderweg of op kantoor. De Hit & Run geldt iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 10.00 uur (laatste starttijd om 09.50 uur). Uiterlijk een dag van te voren reserveren. Reserveren kan door te bellen naar de receptie: 020 56 333 33.
                                                                                                                       Deel via Twitter Facebook

line

Uitslagen

Dankzij de fantastische mooie zomerdagen, groeit het aantal deelnemers aan de wedstrijden nog steeds. Er is een verdeling naar verschillende handicaps. Voor de beginnende spelers zijn de wedstrijden een uitkomst om hun handicap te verbeteren en andere golfers te ontmoeten. Zo werd de maandbeker van juli gewonnen door Peter Schütte. En de eer van augustus ging naar Dirk Bragt. Klik hier voor alle winnaars van de afgelopen periode.
                                                                                                                       Deel via Twitter Facebook

line

Gratis spelen tot het eind van het jaar!

Word nu alvast platinum lid voor 2014 en speel de laatste drie maanden van 2013 gratis! Nu de herfstdagen weer aanbreken is onze overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen bij uitstek dé locatie om te blijven trainen. U kunt natuurlijk ook profiteren van onze verlichte baan. Kom aansluitend lekker een hapje eten in het restaurant. Uiteraard staan er voor dit jaar nog diverse evenementen gepland. Klik hier voor onze evenementenkalender.
                                                                                                                       Deel via Twitter Facebook

line

 

 

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier