Oktober  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

Voorwoord Roy

Het seizoen bij Borchland is begonnen 

Het hoogseizoen is voor ons nu echt begonnen en met gepaste trots kan ik
u melden dat de evenementenkalender aardig vol loopt met grote en kleine evenementen, familie- en kinderfeestjes en sportieve uitjes in de vorm van bowling, golf en squash.
Het feest waar iedereen naar uitkijkt is 'Amsterdammers ontmoeten Amsterdammers' op zaterdag 9 november. Voor gasten die al vele jaren bij Borchland komen, zal dit doen denken aan de 'Nacht van Borchland'; in de jaren '80 en '90 een begrip in Amsterdam. Artiesten als René Froger, Jeroen van der Boom en vele andere .......lees verder.

Deel via Twitter Facebook

line

Exclusief optreden van hiphopsensatie Rick Ross in Borchland

Afgelopen zaterdag 5 oktober deed hiphopsensatie Rick Ross Borchland aan voor een exclusief optreden in de Amstelhal@Borchland. Rick Ross is momenteel niet meer weg te denken uit de hedendaagse hiphop scene en charts. Naast zijn postuur is ook de lijst van gastbijdrages aan zijn albums groot, de rapper werkt met de grootste artiesten van dit moment, waaronder Kayne West, Diddy, Drake Nicki Minaj, Ne-yo en Jay-Z.  Houd dus ook voor concerten onze kalender in de gaten!

Deel via Twitter Facebook

line

Mini Seven Club en King Cruise

Zondag 13 oktober is het parkeerterrein van Borchland niet alleen gevuld met honderden Amerikaanse auto's, maar ook met meer dan honderd mini's! De Mini Seven Club is een landelijke club voor eigenaren en liefhebbers van de Mini en de Mini Cooper. De King Cruise is een meeting voor Amerikaanse auto's en motoren. Voor standhouders en mensen met een Amerikaanse auto of motor, Classic Mini of New Mini is de entree gratis! Het evenement duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Er is livemuziek van Cruise Control en een springkussen voor de kinderen.

Deel via Twitter Facebook

line

Ratelband

Wil jij leren hoe je altijd sterker terugkomt na tegenslag? Kom dan op 15 oktober naar Borchland en maak kennis met Emile Ratelband’s Bouncing Back®! methode. Vallen en weer opstaan, terugveren als je omver bent geduwd door de omstandigheden. Sterker uit tegenslagen komen, het kan! De entreeprijs bedraagt €13,50. Voor ontvangers van deze Nieuwsbrief is er de mogelijkheid om gratis kennis te maken met Emile en zijn gedachtegoed.... Lees verder.

Deel via Twitter Facebook

line

Geologisch Evenement Amsterdam

Zondag 20 oktober vindt het Geologisch Evenement Amsterdam weer plaats bij Borchland. Tijdens het evenement zijn er diverse activiteiten, zoals: Mexicaanse bollen kraken, edelstenen/sieraden laten testen op echtheid, determinatie-experts om te kijken wat voor steen u gevonden heeft en kinderen kunnen gratis een siersteen slijpen! Ruim 80 standhouders zorgen voor een breed aanbod op het gebied van mineralen, edelstenen, fossielen, gesteenten en sieraden. aanvang 10 uur. Lees verder.

Deel via Twitter Facebook

line

Amsterdammers ontmoeten Amsterdammers

Zaterdag 9 november is het zo ver: De grootste Amsterdamse artiesten waaronder René Froger, Glennis Grace, Koos Alberts, Jeroen van der Boom en Peter Beense zullen acte de présence geven bij Borchland voor het feest der feesten; Amsterdammers ontmoeten Amsterdammers. Voorverkoop o.a. via onze receptie 020-5633333 of mail naar receptie@borchland.nl. Voorafgaand aan deze muzikale avond bent u van harte welkom in ons restaurant. Reserveren kan door te bellen met 020 56 333 33.... Lees verder.

Deel via Twitter Facebook

line

Ook voor de jeugd is Borchland the place to B.

Na het succes van de golfkampen van de afgelopen zomer, zijn er maandag 21 en vrijdag 25 oktober weer speciale jeugd fun & golfdagen bij Golfclub Amstelborgh. Ben je 6 jaar of ouder en wil je op een leuke manier leren golfen onder begeleiding van een echte golfpro? Meld je dan snel aan via sport@borchland.nl!
Wist je dat je bij Borchland al vanaf € 7,00 p.p. kunt komen bowlen en pannenkoeken eten? En vergeet onze verwenarrangementen niet een eens uit te proberen!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier