November  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

De nacht van Borchland

Zaterdag 9 november is het dan eindelijk zo ver: De grootste Amsterdamse artiesten, waaronder René Froger, Glennis Grace, Koos Alberts, Jeroen van der Boom en Peter Beense, zullen acte de présence geven bij Borchland voor het feest der feesten: Amsterdammers ontmoeten Amsterdammers. Kom voorafgaand lekker eten in ons restaurant. We hebben deze avond een speciaal driegangenmenu samengesteld. Graag even reserveren via onze receptie 020-56 333 33 of mail naar receptie@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook

line

Miss Charme Verkiezing 2013

Zaterdag 16 november vindt de Miss Charme Verkiezing 2013 plaats bij Borchland! De show wordt gepresenteerd door niemand minder dan Tante Es en haar neef Jörgen Raymann. Tijdens diverse ronden presenteren de kandidaten zich in kleding van couture ontwerper Van Else. Ook zullen er optredens zijn van o.a. Delano Weltevreden, Cheyenne Toney, Velorisa Yorks en Shefera Yorks.  Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en
€ 15,00 aan de deur.

Deel via Twitter Facebook

line

Opening Squashclub Borchland

Amsterdam heeft weer een echte squashclub! Squashkampioenen Lucas Buit en Nicole Beumer heropenen zaterdag 16 november 'Squashclub Borchland'! Met ruime openingstijden, langs de A2 en parkeren voor de deur, is Borchland ook voor squash the place to B.! Iedereen is van harte welkom! Op zondag 17 november kan er de hele dag gratis gesquashed worden. Tevens zullen Buit en Beumer dat weekend squashclinics verzorgen, waar je kosteloos aan mee kunt doen. Iedereen is van harte welkom!

Deel via Twitter Facebook

line

Fabrieksverkoop Hunkemöller en outletsale merkkleding

Woensdag 20 tot en met zaterdag 23 november zijn er weer grote sales bij Borchland! In de Amstelhal@Borchland zal zowel de Hunkemöller outlet als de Monster Only Outlet Sale plaatsvinden! Beide sales beginnen op woensdag 20 november van 17.00 tot 20.30 uur met een VIP avond en jij kunt daarbij zijn op vertoon van deze vipkaart! Bij de Hunkemöller outlet kun je shoppen voor o.a. bh's, slips, badmode en nachtmode, al vanaf € 2,00. De outletsale biedt een supercollectie met merkkleding met kortingen tot wel 80% op de normale winkelprijs.

Deel via Twitter Facebook

line

Kom kerst vieren bij Borchland 

Gezellig kerst vieren bij Borchland? Dat kan! Wij hebben met de Kerst een speciaal  kerstarrangement. Kom gezellig met familie en/of vrienden bowlen en daarna lekker spidergrillen of gourmetten (onbeperkt vis-, vlees- en groentenbuffet), met toe een dessert van de chef. Het is ook mogelijk om alleen een uurtje te komen bowlen, dat kan tussen 12.00 en 16.00 uur en tussen 20.00 en 23.00 uur. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een gezellige kerst-  of nieuwjaarsborrel met uw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.  

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier