December  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

Hoogseizoen bij Borchland op volle gang!

Inmiddels zitten we in een van de leukste maanden van het jaar en barst onze kalender redelijk uit zijn voegen. Er is echter nog meer dan voldoende plek om met grote en kleine gezelschappen in een van onze restaurants heerlijk te komen tafelen, eventueel in combinatie met een uurtje bowlen, golfen of zelfs squashen. En dan is het alweer bijna 2014! In de Amstelhal@Borchland gaan we door waar we in 2013 mee eindigen; zaalvoetbaltoernooien met boarding van Ajax Streetwise... Lees verder

 

Deel via Twitter Facebook

line

Kerstarrangement

Gezellig kerst vieren bij Borchland? Dat kan! Wij hebben met de Kerst een speciaal kerstarrangement. Kom gezellig met familie en/of vrienden bowlen en daarna lekker spidergrillen of gourmetten (onbeperkt vis-, vlees- en groentenbuffet), met als toetje een dessert van de chef. Het is ook mogelijk om alleen een uurtje te komen bowlen, dat kan tussen 12.00 en 16.00 uur en tussen 20.00 en 23.00 uur. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een gezellige kerst-  of nieuwjaarsborrel met uw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.  

Deel via Twitter Facebook

line

King Cruise

King Cruise is een meeting voor Amerikaanse auto's en motoren, iedere tweede zondag van de maand in de maanden april tot en met september. Op zondag 22 december is er een extra editie van de King Cruise: King Cruise Christmas special bij Borchland! Voor standhouders, mensen met een oldtimer, Amerikaanse auto of motor is de entree gratis! Er is live muziek, glühwein, een hoop gezelligheid en een springkussen voor de kinderen! Blijf na afloop lekker een hapje eten in het restaurant of Grand Café. 

Deel via Twitter Facebook

line

Concerten French Montana en P-Square

Steeds meer artiesten weten inmiddels de weg naar Borchland te vinden. In navolging op Rick Ross, komt zaterdag 7 december de Amerikaanse rapper French Montana optreden in de Amstelhal@Borchland. En zaterdag 14 december is er een groot R&B concert met 
P-Square en diverse DJ's. Beide dagen belooft het weer een groot feest te worden van 21.00 tot 03.00 uur. Naast French Montana zullen er ook live optredens zijn van Adje, HEF en JayJay. Kaarten zijn verkrijgbaar via de bekende verkoopadressen.

Deel via Twitter Facebook

line

Amsterdam Indoor

Na het succes van vorig jaar, gaat Borchland samen met hetamsterdamschevoetbal.nl weer het Amsterdam Indoor zaalvoetbaltoernooi organiseren. Het toernooi vindt plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 december en is bestemd voor alle amateur voetbalverenigingen uit Groot Amsterdam, uitsluitend voor eerste elftallen van het niveau topklasse tot en met zesde klasse. Er worden wedstrijden gespeeld van twee keer veertien minuten. Wil je ook meedoen met je team? Schrijf je dan snel in!

Deel via Twitter Facebook

line

Zakenfestival

Op woensdag 2 en donderdag 3 april 2014 ontmoeten exposanten en bezoekers elkaar tijdens de eerste editie van het Zakenfestival ZO! Amsterdam bij Borchland! Het Zakenfestival is dé kans om uw bedrijf in de regio Amsterdam te presenteren, te netwerken en relaties te versterken. Met een aansprekend programma belooft ZO! Amsterdam hét netwerkevenement voor de regio Groot Amsterdam te worden. Dit mag u als ondernemer niet missen!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier