Januari  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

Cirque du Soleil KOOZA vanaf 13 maart weer in Amsterdam

In maart en april staat Borchland weer in het teken van Cirque du Soleil. Een show vol spanning, opwinding, dapperheid en totale verwarring. Kom alvast in de stemming voor de spectaculaire show van Cirque du Soleil en boek nu één van onze speciale Cirque du Soleilarrangementen, eventueel met entreekaart, al vanaf € 65,00! Voor kinderen hanteren wij een speciaal tarief. De show staat weer bol van kunst en entertainment voor het hele gezin, maar natuurlijk ook leuk met vrienden of als bedrijfsuitje.  

Deel via Twitter Facebook  

line

 Kunst in de vergaderzalen

Kunst aan de muur bij Borchland

Wist u al dat er sinds kort kunst aan de muur hangt in de vergaderzalen? Zo hangt er in de Nick Faldozaal van Bob Karhof divers fotografisch werk met thema 'Amsterdam'. Van Toon Kuijpers hangen er in de Greg Norman vergaderzaal drie grafieken met het thema 'bussiness & sport'. En in de Ballesteroszaal hangen diverse kleurrijke zeefdrukken van Ad Verstijnen. Voor zakelijke ontmoetingen, van kleine vergaderingen tot grote evenementen, komt u gerust naar Borchland! Alleen kunst kijken mag natuurlijk ook! Daarom betaalt u in de maand februari in combinatie met een vergaderarrangement geen zaalhuur!

Deel via Twitter Facebook   

line

 Golfclub Amstelborgh

Golfcursussen op  maat

Golfclub Amstelborgh biedt diverse golfcursussen aan op verschillende niveaus. Daarnaast hebben we deze winter weer een speciaal winterabonnement, onbeperkt spelen voor € 90,00 tot eind maart. Verder is de kalender weer gevuld met diverse wedstrijden van de vereniging. Zin om te golfen maar niet alleen, doe dan eens mee met de Rabbits op woensdagochtend. Voor de jeugd hebben we ook speciale cursussen en evenementen zoals de jeugd fun & golfdagen. Of wellicht is een ouder/kind cursus wat voor u? Deze start begin maart.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

 

Borrel Amsterdam, netwerken met een knipoog

Al vele edities een groot succes in Aalsmeer, zal nu ook gaan plaats vinden in Amsterdam bij Borchland! In een ongedwongen sfeer met elkaar netwerken onder het genot van muziek, kunst, goodiebags en uiteraard een hapje en een drankje. En met een Amsterdams tintje! Mis het niet! Zet donderdag 24 april 17 uur vast in de agenda. Houd voor meer informatie en het programma de site en onze social media in de gaten. Wilt u meer informatie ontvangen, stuur dan een mail naar m.vanoostveen@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook  

line

 Squashclub Borchland

Squashclub Borchland nu al een groot succes

Het eerste toernooi zit er alweer op. Het KEAN squashtoernooi was met maar liefst 55 deelnemers een groot succes. En ook de aanmeldingen voor het bedrijventoernooi stromen binnen. Sterker nog we kunnen al met een tweede starten! Nog geen lid? Schrijf u nu dan snel in voor één van onze lidmaatschappen, al vanaf € 19,50 per maand. U kunt u ook aanmelden voor de squashladder. Dan speelt u elke twee weken een wedstrijd met iemand van hetzelfde niveau. U kunt natuurlijk ook les krijgen van een van onze squashpro's; Nicole Beumer of Lucas Buit.

Deel via Twitter Facebook 

line

 Ajax

Een lekker hapje eten en daarna Ajax kijken!

Ajax strijdt om de KNVB Beker en speelt woensdag 22 januari tegen Feyenoord. Parkeer bij Borchland en kom voor de wedstrijd een hapje eten in ons restaurant of Grand Café. Daarnaast doet Ajax ook mee in de Europa League. Deze wedstrijd wordt donderdag 20 februari gespeeld tegen Red Bull Salzburg. Reserveer nu snel een wedstrijdkaart in combinatie met een hapje en een drankje, want OP = OP! Uiteraard kunt u ook tijdens de overige thuiswedstrijden bij ons terecht om u voor te bereiden op de wedstrijd!

Deel via Twitter Facebook 

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier