Februari  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
Golfclub Amstelborgh

Golfclub Amstelborgh

Cursussen op maat

Golfclub Amstelborgh biedt golfcursussen aan op verschillende niveaus. Beginners helpen wij met het leren van de grondbeginselen van het spel volgens het zogenaamde 9-stappenplan van de NGF en helpen bestaande talenten te ontwikkelen. Een cursus volgen met een stel vrienden? Dat kan ook! Voor de jeugd is er een speciale Guppen Club. Of wellicht wilt u samen met zoon, dochter of kleinkind en is een ouder/kind cursus iets voor u? De eerste cursus start begin maart.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

 

Golfwedstrijden

Golf gaat om sportiviteit, uitdaging en gezelligheid. Daarom organiseert Golfclub Amstelborgh weer diverse golfwedstrijden voor leden, maar ook voor niet-leden! Zo wordt er iedere dinsdagavond competitie gespeeld en is er iedere eerste zaterdag van de maand een externe wedstrijd, waarbij er 9 holes gelopen wordt op een externe baan. Zin om te golfen maar niet alleen, doe dan eens mee met de Rabbits op woensdagochtend.

Deel via Twitter Facebook   

line

 

Algemene ledenvergadering

Donderdag 6 maart om 20.00 uur nodigen we u weer van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook  

line

Golfcoördinator 

 

 

Jos Tambach nieuwe golfcoördinator

Het nieuwe jaar begint goed voor Golfclub Amstelborgh. Vanaf heden is Jos Tambach onze nieuwe golfcoördinator. Jos zal zich naast zijn werkzaamheden in de horeca ook bezig houden met golfevenementen, sponsoring en aanverwante golfactiviteiten, zoals het coördineren van cursussen en clinics. Tevens zal Jos zich samen met Marike gaan bezighouden met het grootste golftoernooi ter wereld ten bate van Kika op 26 en 27 juni. De aftrap zal plaats gaan vinden bij Golfclub Amstelborgh! Hierover zullen wij u in de volgende nieuwsbrief meer vertellen.  

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Cirque du Soleil KOOZA vanaf 13 maart weer in Amsterdam

In maart en april staat Borchland weer in het teken van Cirque du Soleil. Een show vol spanning, opwinding, dapperheid en totale verwarring. Kom alvast in de stemming voor de spectaculaire show van Cirque du Soleil en boek nu één van onze speciale Cirque du Soleilarrangementen, eventueel met entreekaart, al vanaf € 65,00! Voor kinderen hanteren wij een speciaal tarief. De show staat weer bol van kunst en entertainment voor het hele gezin, maar natuurlijk ook leuk met vrienden of als bedrijfsuitje.

Deel via Twitter Facebook 

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier