April  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Cirque du Soleil KOOZA tot en met 27 april in Amsterdam!

"Een ongekend vrolijk, fascinerend spektakel van trapezewerk, acrobatiek, jongleren en clownerie."; aldus de LINDA. Tot en met 27 april staat Borchland nog in het teken van Cirque du Soleil. Nog niet geweest? Boek dan nu één van onze speciale Cirque du Soleilarrangementen, eventueel met entreekaart, al vanaf € 65,00! Voor kinderen hanteren wij een speciaal tarief. De show staat weer bol van kunst en entertainment voor het hele gezin, maar natuurlijk ook leuk met vrienden of als bedrijfsuitje.

Deel via Twitter Facebook   

line

 @BorrelAmsterdam

Donderdag 24 april @BorrelAmsterdam, netwerken met een knipoog

In een ongedwongen sfeer met elkaar netwerken onder het genot van muziek, kunst en uiteraard een hapje en een drankje. Er zijn ook diverse leuke prijzen te verloten. Het blijft tenslotte 'Netwerken met een knipoog'! Mis het niet! Meld je aan en zet donderdag 24 april in de agenda, inloop vanaf 17 uur. Kijk voor meer informatie op www.borchland.nl. Wil je de speciale @BorrelAmsterdam nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte gehouden worden van het programma, stuur dan een mail naar m.vanoostveen@borchland.nl.

@BorrelAmsterdam

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Nationale Open Golfdag

Nationale Open Golfdag bij Borchland!

Zondag 13 april vindt van 10.00 tot 16.00 uur ook bij Golfclub Amstelborgh de Nationale Open Golfdag plaats. Deze dag kunt u helemaal gratis en vrijblijvend kennismaken met golf. In het clubhuis kunt u terecht voor informatie over lidmaatschappencursussen, speelmogelijkheden en natuurlijk voor een kopje koffie en iets lekkers. In de golfshop Hans Lemmens Centre kunt u uitleg krijgen over uw golfuitrusting. Heeft u de smaak te pakken? U kunt gelijk beginnen! Schrijft u zich gelijk in voor een golfles bij de receptie van Golfclub Amstelborgh!  

Deel via Twitter Facebook 

line

 King Cruise

King Cruise 'Ink & Pinstripe' 2e paasdag

De eerste editie van de King Cruise van 2014 is op maandag 21 april (2e paasdag). Van 12.00 tot 17.00 uur staat het parkeerterrein van Borchland weer vol met Amerikaanse auto's en motoren van alle bouwjaren. Dit keer een speciale Pinstripe editie met tattoo-artists, pinstripes, markt, showcars & custom art! Uiteraard kunt u ook genieten van een hapje en een drankje onder het genot van live muziek bij Borchland!

Deel via Twitter Facebook 

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier