April  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
Golfclub Amstelborgh

Nationale Open Golfdag bij Borchland!

Zondag 13 april vindt van 10.00 tot 16.00 uur ook bij Golfclub Amstelborgh de Nationale Open Golfdag plaats. Deze dag kunt u gratis en vrijblijvend kennismaken met golf. In het clubhuis kunt u terecht voor informatie over lidmaatschappen en cursussen, en natuurlijk voor een kopje koffie en iets lekkers. Klik hier voor het programma van de Open Dag. Er zijn diverse inlooplessen waaraan u gratis deel kunt nemen. Heeft u de smaak te pakken? Dan kunt u een golfles of cursus boeken bij de receptie van Golfclub Amstelborgh! Sluit u deze dag een golflidmaatschap af dan ontvangt u 10% korting!

Deel via Twitter Facebook  

line

 Golfclub Amstelborgh

Het golfseizoen is in volle gang

Het golfseizoen begon met het openingstoernooi op zondag 23 maart 2014. Door de vele aanmeldingen waren de startholes goed bezet. Dick Heijn mocht de gouden golfer in ontvangst  nemen, Roy Blom de zilveren en Ad van Asten de bronzen. Lees hier het volledige verslag. Op 5 april werd de eerste externe wedstrijd door de Rabbits georganiseerd bij Golfclub Waterland met gelijk een flink aantal deelnemers. Lees verder>>>

Deel via Twitter Facebook  

line

 Wedstrijdkalender Golfclub Amstelborgh

Wedstrijdkalender

Er staan weer diverse evenementen en golfwedstrijden voor onze leden, maar ook voor niet-leden op de golfkalender! Zin om te golfen, maar niet alleen? Kom dan naar onze inloopochtend, elke woensdagochtend om 10 uur. Iedere dinsdagavond wordt er (Stableford) competitie gespeeld, eerste starttijd 18.00 uur. Alle leden mogen meedoen. Zondag 27 april wordt om de maandbeker gespeeld. En zet donderdag 26 juni vast in de agenda; om 00.00 uur zal bij Golfclub Amstelborgh de aftrap plaatsvinden van het wereldrecord golfen ten bate van Kika.

Deel via Twitter Facebook  

line

 Golfcursussen

Nieuwe golfcursussen

Nog nooit eerder gegolfd? Volg dan eerst eens een introductiecursus! In drie lessen komen alle onderdelen aan bod! Zo kunt u kijken of u het golfen leuk vindt en eventueel verder wilt gaan met Stap 1. In Stap 1 leert u de basisbeginselen van het golf en sluit u af met het behalen van een baanpermissie. In Stap 2 wordt er verder aan uw techniek gewerkt richting clubhandicap 54. Uw golftechniek nog verder verbeteren en nog slimmer spelen? Volg dan Stap 3! Een cursus start al bij inschrijving van vier personen! Kiezen voor privéles van een van onze golfpro's kan natuurlijk ook!

Deel via Twitter Facebook  

line

 

De NGF trakteert; gratis naar het Deloitte Ladies Open!

De NGF bestaat honderd jaar en omdat het kampioenschap voor de 20ste keer wordt gespeeld, kunnen NGF-leden dit jaar één dag gratis naar het Deloitte Ladies Open. Van vrijdag 23 t/m zondag 25 mei komen de beste speelsters van de Ladies European Tour en vier Nederlandse topamateurs, te weten Anne van Dam, Ileen Domela Nieuwenhuis, Charlotte Puts en Dewi Weber, uit in het Deloitte Ladies Open. Bestel nu uw gratis kaartje met de persoonlijke barcode op uw NGF-pasje. Inschrijven kan door een mail te sturen naar degolfacademie@ngf.nl met daarin de gewenste dag, dagdeel en speelsterkte.

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier