Mei  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
Golfclub Amstelborgh

Tentoonstelling

Tentoonstelling: Nederland golft!

Het Haags Historisch Museum staat deze zomer in het teken van golf. Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de NGF biedt het museum in de tentoonstelling Nederland golft! een overzicht van de golfsport in Nederland. Voor jong en oud, professional en amateur laat de tentoonstelling de sport door de jaren heen zien met schitterende kunstwerken van onder anderen Rembrandt, Avercamp en items van bekende golfers als Joost Luiten en Robert-Jan Derksen. Op vertoon van uw NGF-pas betaalt u slechts € 5,- entree per persoon en met een museumkaart heeft u gratis entree! 

Deel via Twitter Facebook  

line

 Zomer fun & golf

Dit weekend golf voor expats, friends, family en jeugd!

Speciaal voor de kinderen die in de schoolvakantie wel eens wat anders willen! Vrijdag 2 mei Jeugd fun & golfdag; een evenement voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Van 9.00 uur tot 17.00 uur kunnen de kinderen onder begeleiding van een pro zich helemaal uitleven met golf. Inschrijven kan door een mail te sturen naar Piet Hein Groenewoud
Zaterdag 3 mei organiseert onze golfpro Rob van den Brink een Open dag voor expats, friends & family. U bent vanaf 14 uur van harte welkom!

Deel via Twitter Facebook  

line

 Wedstrijdverslag Rabbits

Wedstrijdverslag Rabbits

Op woensdag 23 april werd de externe wedstrijd door de Rabbits georganiseerd bij G.C. Amsteldijk. Het was een mooie en gezellige golfdag met weer veel deelnemers. De eerste prijs ging naar Ad van Asten, de tweede plaats was voor Tine de Ruiter en op de derde plek eindigde Anke Nijland. Lees hier het volledige verslag. Kijk voor de volgende externe wedstrijd en overige activiteiten op onze golfkalender

Deel via Twitter Facebook  

line

 

De NGF trakteert; gratis naar het Deloitte Ladies Open!

De NGF bestaat honderd jaar en omdat het kampioenschap voor de 20ste keer wordt gespeeld, kunnen NGF-leden dit jaar één dag gratis naar het Deloitte Ladies Open. Van vrijdag 23 t/m zondag 25 mei komen de beste speelsters van de Ladies European Tour en vier Nederlandse topamateurs, te weten Anne van Dam, Ileen Domela Nieuwenhuis, Charlotte Puts en Dewi Weber, uit in het Deloitte Ladies Open. Bestel nu uw gratis kaartje met de persoonlijke barcode op uw NGF-pasje. Inschrijven kan door een mail te sturen naar degolfacademie@ngf.nl met daarin de gewenste dag, dagdeel en speelsterkte.

Deel via Twitter Facebook  

line

 Het grootste golftoernooi ter wereld

Kika golftoernooi donderdag 26 juni

Zet donderdag 26 juni vast in de agenda; om 00.00 uur zal bij Golfclub Amstelborgh de aftrap plaatsvinden van het wereldrecord golfen ten bate van Kika. Er wordt gezorgd voor een leuk avondprogramma met een diner, veiling, muziek en uiteraard leuke events in de baan. Kika heeft als doel om de genezingskans van kinderen in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Met deze actie helpen we hieraan mee! Doet u ook mee?

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier