Mei  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 Veel te doen bij Borchland

Veel te doen bij Borchland

Het is inmiddels volop lente, door het zachte voorjaar staat al het groen op ons park volop in bloei, de golfbaan ligt er dan ook weer prachtig bij. Op de driving range zijn er, zoals ieder jaar, weer 100.000 nieuwe ballen aangeschaft. Reden te meer om lekker een balletje  te komen slaan.
Nicole Beumer en Lucas Buit zijn als squashprofessionals inmiddels ook aardig op stoom. De bedrijvencompetitie squash is met veel animo gestart, met teams van o.a. ING, TMF en Randstad. Ajax Zaterdag 1 heeft in voorbereiding op de promotiewedstrijden naar de Topklasse bij Borchland ‘SoccerSquash’ gespeeld. Een goed idee dus............lees verder>>>

Deel via Twitter Facebook  

line

 @BorrelAmsterdam

@BorrelAmsterdam 'Shoppen & Netwerken'

Donderdag 22 mei vindt alweer de tweede netwerkborrel van @BorrelAmsterdam plaats. Bij mooi weer op het terras van Golfclub Amstelborgh. Een netwerkborrel waarbij ondernemers, maar ook artiesten als zangers, kunstenaars en fotografen een podium krijgen! En wat is er niet leuker dan dit keer het netwerken te combineren met shoppen bij de Monsters Only Outlet Sale. Merkkleding met kortingen tot wel 80% op de reguliere winkelprijzen! Tijdens de borrel maak je kans op een tas naar keuze van Buddha to Buddha of Cowboysbag ter beschikking gesteld door Monsters Only Outlet Sale!

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Wereldrecord golfen t.b.v. Kika!

Donderdag 26 juni 2014 zal om middernacht de aftrap plaatsvinden van het grootste golftoernooi ter wereld bij Golfclub Amstelborgh. De opbrengsten komen volledig ten goede aan Kika. Uiteraard zorgen we voor een leuk avondprogramma met een diner, veiling, muziek en uiteraard leuke events in de baan. Kika heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Met deze actie helpen we hieraan mee! Doe je mee?

Deel via Twitter Facebook  

line

 Vergaderen

Kunst in de vergaderzalen bij Borchland

Sinds kort hangt er weer nieuwe kunst in de vergaderzalen bij Borchland. Dit keer met dank aan Heden in Den Haag, sportfotografie van Robert Collette. In zijn bijna veertig jaar durende carrière bezocht hij talloze voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland. Collette won in 1979 en 1982 de prijs voor beste sportfoto van het jaar. In 1982 leverden zijn inzendingen hem zelfs de eerste, tweede en derde plaats op. Kom nu vergaderen onder toeziend oog van Van Basten, Overmars, Gullit en natuurlijk Cruyff!   

Deel via Twitter Facebook  

line

 Monsters Only Outlet Sales

Monsters Only Outlet Sales!

Kom shoppen bij de Monsters Only Outlet Sales in de Amstelhal@Borchland voor merkkleding met kortingen tot 80% op de reguliere winkelprijzen van topmerken als Diesel en G-Star. Bezoek op donderdag 22, vrijdag 23 of zaterdag 24 mei de grootste outletsale in het westen van het land en stel je garderobe samen. We zien je graag op één van de verkoopdagen! Er is ruime pasgelegenheid en voldoende parkeerruimte. 

Deel via Twitter Facebook  

line

 Maandaanbiedingen

Zomeracties squash en golf

Kom in de zomer squashen bij Squashclub Borchland en profiteer van de speciale aanbiedingen. Kom squashen t/m 30 september al vanaf € 65,- p.p.. Ook kun je je nu inschrijven met een team van vier personen voor een heel jaar voor € 350,- p.p. per team! Wij bieden deze zomer ook weer speciale golfacties! Speel tot 31 december 2014 al vanaf € 50,-! Of kom een keer golfen voor het werk en neem je ontbijtje mee; Hit & Run voor € 10,50.

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier