Mei  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
Golfclub Amstelborgh

Het grootste golftoernooi ter wereld

Kika golftoernooi 26 juni

Zet donderdag 26 juni vast in de agenda; om 00.00 uur zal bij Golfclub Amstelborgh de aftrap plaatsvinden van het wereldrecord golfen ten bate van Kika. Er wordt gezorgd voor een leuk avondprogramma met een hapje & een drankje en live muziek en uiteraard leuke events in de baan. Kika heeft als doel om de genezingskans van kinderen in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Met deze actie helpen we hieraan mee! Schrijf snel in en doe ook mee!

Deel via Twitter Facebook  

line

 Zomer fun & golf

Inschrijven jeugd fun & golfdagen zomervakantie

De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen. Speciaal voor de kinderen die in de schoolvakantie wel eens wat anders willen, hebben we weer de jeugd fun & golfdagen; een event voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Van 9.00 uur tot 17.00 uur kunnen de kinderen onder begeleiding van een pro zich helemaal uitleven met golf. Inschrijven kan door een mail te sturen naar Piet Hein Groenewoud

Deel via Twitter Facebook  

line

 Wedstrijdverslag Rabbits

Wedstrijdverslagen verslag

Op zaterdag 3 mei werd alweer de tweede externe wedstrijd door de Externe Commissie georganiseerd. Dit keer bij Amsteldijk. Lees hier het volledige verslag. Zondag 11 mei was de clubkampioenschap Strokeyplay, lees hier het volledige verslag. De volgende externe wedstrijd is 7 juni a.s. bij de Hoge Dijk. Starttijd 16.00 uur,  kosten € 32,- p.p., incl. koffie/thee bij ontvangst en drankje na de wedstrijd. Opgeven kan via het inschrijfformulier op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh, door te mailen naar Ruud Zandbergen of bellen met 06-21 276331. De inschrijving sluit 31 mei en u dient in het bezit te zijn van een GVB.

Deel via Twitter Facebook  

line

 Stop de teek

Aandacht voor LYME!

Jaarlijks worden 1,5 miljoen mensen gebeten door een teek en daarvan krijgt 5,1% (76.500 mensen) de ziekte van Lyme. Deze ziekte is hard op weg om beroepsziekte nummer één te worden in de groene sector. Ook de golfbranche heeft er dus mee te maken. Gelukkig zijn er praktische oplossingen waardoor je nog steeds kunt genieten van buiten zijn, tuinieren, golfen, spelen en met blote voeten in het gras lopen. Lees verder.

Deel via Twitter Facebook  

line

 Peak Performance

Peak Performance

Golfclub Amstelborgh is een unieke samenwerking aangegaan met Peak Performance in de P.C. Hooftstraat. Peak Performance levert functionele kleding die goed bestand is tegen alle weertypes. Peak kleding heeft een sportieve en jonge look, die niet miskent op de golfbaan. Bij de receptie van Golfclub Amstelborgh liggen waardebonnen van Peak Performance waarmee bij aankoop van een golfoutfit u een golfaccessoire t.w.v. € 35,- cadeau krijgt! En indien u een aankoop doet in de winkel ontvangt u een waardebon voor een ballenkaart bij Golfclub Amstelborgh!

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier