Juli  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
Golfclub Amstelborgh

Het grootste golftoernooi ter wereld

KiKa aftrap bij Amstelborgh groot succes

Afgelopen donderdag 26 juni vond om middernacht de aftrap plaats van het wereldrecord golf t.b.v. KiKa. Het was een zeer geslaagde avond met een lekkere BBQ, live muziek en een dj en natuurlijk leuke golfevents in de baan. In de verlichte baan werd er flink gestreden en uiteindelijk ging team Amstelveen (Floris Scheurleer, Ernst Beets, Jurrien Pentinga en Willem Roggeband) er vandoor met de winst. Zij kregen uit handen van kunstenaar Henk Veen ieder een prachtig kunstwerk.
We hebben al een bedrag van € 2000,- opgehaald. Maar de collectebussen zijn nog niet geteld en de KiKa beren blijven voorlopig nog bij de receptie te koop. Dus dit bedrag wordt nog hoger! Iedereen bedankt voor de gezelligheid, het enthousiasme en uiteraard de donaties!

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Stoombeurt voor uw auto cadeau

Golfpro Frank Gowen sloeg tijdens het golftoernooi van donderdag 26 juni een hole in one op hole 8 en won daarmee een stoombeurt van Steam Clean Company. Steam Clean Company is gespecialiseerd in stoomreiniging van auto's van binnen en buiten. Voordelen? Minder milieubelastend, geen chemicaliën, 98% minder waterverbruik, geen wachttijd én geen reistijd want de komende weken zal Steam Clean Company op dinsdagen op het parkeerterrein van Borchland staan. U kunt een afspraak maken door te bellen met 06 51286094 of gewoon langs te komen op de parkeerplaats.
Terwijl u een rondje in de baan loopt, zorgt Steam Clean Company dat uw auto weer als nieuw is. Borchland the place to B., ook voor uw auto! In de maand juli krijgt u bij de eerste stoombeurt een waardevoucher voor 25% korting op de volgende beurt.

Deel via Twitter Facebook  

line

 Wedstrijdverslagen golf

Wedstrijdverslagen

Op zaterdag 7 en 25 juni werden alweer de derde en vierde externe wedstrijd gespeeld. Dit keer op de golfbaan van de Hoge Dijk en op de golfbaan van Naarderbos. Lees hier het volledige verslag. De eerstvolgende externe wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 2 augustus op Golfbaan Naarderbos, starttijd 16 uur. Inschrijven kan via het prikbord bij de receptie of door een mail te sturen naar Peter Houwertjes of Ruud Zandbergen.

Deel via Twitter Facebook  

line

 Golfcursussen

Nieuwe data golfcursussen

Golfclub Amstelborgh start weer met een aantal nieuwe golfcursussen. Voor de beginnende golfer start de eerstvolgende cursus op woensdag 16 juli. Heeft u al ervaring? Dan kunt u golfcursus stap 1, 2 of 3 volgen. Ook daarvoor zijn er weer nieuwe startdata! Op onze website kunt u zien welke data de golfcursussen plaatsvinden. U kunt ook een privéles inboeken bij een van onze golfprofessionals.

Deel via Twitter Facebook  

line

 Jeugd fun & golfdag

Inschrijven jeugd fun & golfdagen zomervakantie

De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen. Speciaal voor de kinderen die in de schoolvakantie wel eens wat anders willen, hebben we weer de jeugd fun & golfdagen; een event voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Voor zowel kinderen die willen kennismaken met de sport als gevorderde spelers. Van 9.00 tot 17.00 uur kunnen de kinderen onder begeleiding van een golfpro zich helemaal uitleven met golf. Inschrijven kan door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier