Augustus  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Ajax is weer begonnen

Ajax is het seizoen goed begonnen met een 4-1 zege in de thuiswedstrijd tegen Vitesse en 1-3 uit tegen AZ. Zondag 24 augustus speelt Ajax in de Amsterdam ArenA tegen PSV. De eerste koude douche onder de noemer 'ALS Ice Bucket Challenge' hebben ze inmiddels geaccepteerd, volgt zondag de tweede koude douche voor PSV? De wedstrijd start om 16.45 uur. Gaat u naar de wedstrijd? Parkeer uw auto dan bij Borchland en kom na de wedstrijd een lekker hapje eten!

Deel via Twitter Facebook  

line

Paranormaal- en sieradenbeurs

Een moment voor jezelf? Kom zaterdag 23 of zondag 24 augustus naar de paranormaalbeurs in de Amstelhal@Borchland met vele stands op spiritueel gebied en gratis lezingen. Krijg advies over de liefde, werk en gezondheid, studie of persoonlijke voorspellingen. Ook is er een sieradenbeurs met diverse standhouders met een grote verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen. Er zijn diverse workshops om je eigen unieke sieraad te maken. En er zijn ook leuke workshops voor kinderen!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Golflidmaatschappen

Sluit een golflidmaatschap af bij Golfclub Amstelborgh en betaal slechts € 50,- tot en met 31 december 2014. Incl. parkeerpas, greenfee en nog meer voordelen. In augustus en september staan er weer nieuwe golfcursussen op de kalender, voor starters en gevorderden. Doe ook eens mee met de dinsdagavondcompetitie. Inschrijven kan via het prikbord bij de receptie of door een e-mail te sturen naar golf@borchland.nl met daarin uw naam, handicap, telefoonnummer, e-mailadres en de gewenste starttijd va.18.00.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Mega Golf Outlet bij Borchland

Aan het einde van het seizoen zijn zowel leveranciers als winkeliers bereid om tegen stuntprijzen van hun voorraden af te komen. U kunt hiervan optimaal profiteren door een bezoekje te brengen aan de Mega Golf Outlet zaterdag 30 augustus bij Borchland! Golf USA, Atlantis Lakeballs, Golferswebshop.nl, Ritchies, FIT39ex, CaddyTrek, Indo Golf Travel en My View Trading zijn een aantal van de deelnemende partijen! De outlet is van 10.00 tot 17.00 uur en u kunt gratis naar binnen.

Deel via Twitter Facebook

line

Truckstar Mack & Speciaal Transportdag

Zondag 12 oktober van 10.00 tot 17.00 uur staat het parkeerterrein van Borchland weer vol met Macks, andere Amerikaanse trucks, FTF's, klassieke trucks, kranen en zwaartransport-trucks. De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag is een uniek evenement in Nederland en omringende landen. Nergens zie je zo veel Macks en andere Amerikaanse trucks bij elkaar! Er is live muziek, een chauffeursmarkt en veel schaal- en modellenwerk. Een heerlijke dag voor iedere truckliefhebber en de entree is gratis!

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier