Oktober  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Ajax beleeft voetbalfilosofie bij Borchland!

''De opleiding van Ajax wil de beste zijn en moet dus continu innoveren. Een aantal nieuwe initiatieven organiseren wij op het terrein van onze goede buur Borchland: De pupillen van onze Onderbouw trainen wekelijks in de zaal, inclusief soccersquash, maar ook op het asfalt van het parkeerterrein. Dit past binnen onze filosofie, waarin zeker op jonge leeftijd het ontwikkelen van technische vaardigheden centraal moet staan. Het spelen en trainen op diverse ondergronden is daarbij een van onze pijlers.'', aldus Wim Jonk - Hoofd Opleidingen AFC Ajax. Lees verder...

SoccerSquash is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Lees verder... Ook deze winter zal de Amstelhal@Borchland weer volop benut worden. Zo zal AMVJ in de wintermaanden de hal gebruiken voor zaalhockey. Maar uiteraard zijn er ook weer diverse zaalvoetbaltoernooien. Houd de kalender in de gaten voor de data. De hal is ook per uur te huur. Zelf een toernooi organiseren kan ook. Neem voor meer informatie contact op met voetbal@borchland.nl of bel naar 020-56 333 33.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Champions League Ajax - FC Barcelona

Ajax heeft de eerste twee wedstrijden in de Champions League gelijk gespeeld. Ajax verloor vorig seizoen met 4-0, maar hoopt vanavond tegen Barca een beter resultaat te boeken. Woensdag 5 november ontvangt Ajax Barca thuis in de Amsterdam ArenA. De wedstrijd start om 20.45 uur. Gaat u naar de wedstrijd? Parkeer uw auto dan bij Borchland en kom voor de wedstrijd lekker een hapje eten

Deel via Twitter Facebook

line

 

Monsters Only Outlet Sale

Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober is de Monsters Only Outlet Sale weer bij Borchland. Kom shoppen voor merkkleding, tassen, schoenen en portemonnees met kortingen tot wel 80% op de reguliere winkelprijzen van topmerken als Diesel, Replay en G-Star. Er is ruime pasgelegenheid en voldoende parkeerruimte. We zien u graag op één van de verkoopdagen! Blijf daarna gezellig een hapje eten!

Deel via Twitter Facebook  

line

 

 

Miss Charme Verkiezing

Zaterdag 1 november zullen bij Borchland 19 missen strijden om de titel Miss Charme. De dames presenteren zich tijdens diverse ronden in kleding van IT'S GIVEN. De show wordt geopend en gepresenteerd door niemand minder dan Jörgen Raymann. Er zullen optredens zijn van Brown Hill, Cheyenne Toney, Sherefa Yorks en David Dam. Kaarten kosten € 15,00 in de voorverkoop en € 20,00 aan de deur. Afgelopen zaterdag vond de Little Miss Kwakoe Verkiezing plaats bij Borchland. Wat een prachtige kleine dames! Uiteindelijk werd Chivanni Blinker, elf jaar, gekroond tot Little Miss Kwakoe!

Deel via Twitter Facebook

line

 

TV opnames bij Borchland

Op zoek naar een geschikte locatie voor een film of televisieserie? Diverse productiemaatschappijen weten inmiddels de weg naar Borchland te vinden! Programma's zoals Johnny in Oranje, Koefnoen, Jeuk en SynDROOM hebben reeds opnames gemaakt op het terrein. We kunnen nog niet alles verklappen, omdat nog niet alles is uitgezonden. Volg ons via Facebook dan houden we je op de hoogte van de data van het uitzenden.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Vier kerst bij Borchland

Op eerste en tweede kerstdag, 25 en 26 december, kunt u traditiegetrouw bij ons genieten van een gezellig kerstarrangement! Na een uurtje bowlen staat er een heerlijk kerstdiner voor u klaar in ons restaurant. Er kan gekozen worden uit spidergrillen of gourmetten. De kerstarrangementen zijn altijd zeer geliefd, dus wacht niet te lang met reserveren. U kunt natuurlijk ook alleen komen bowlen op de kerstdagen. Reserveren kan door te bellen naar 020 56 333 33.

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier