Oktober  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

In 2015 drie grote golfevents bij Borchland! 

Ook voor golf is Borchland the place to B. Er staan maar liefst drie grote golfevenementen op de kalender in 2015:
Donderdag 12 februari vindt het door de NVG georganiseerd Nationaal Golf Congres & Beurs plaats. Deze beurs is uitgegroeid tot hét netwerk- en kennisevenement voor de golfbranche. Van 9 t/m 11 maart staat Week 11 PGA Holland Teaching & Coaching Conference op de agenda.
En het weekend van 25 en 26 april zal de negende editie van de Amsterdam Golf Show bij Borchland plaatsvinden: 'Een dagje uit met alles wat golf te bieden heeft'.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Onbeperkt spelen tot eind 2014

Word nu alvast platinum lid voor 2015 en speel de laatste maanden van 2014 voor niks! Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen. Nu de herfstdagen weer aanbreken is onze overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen bij uitstek dé locatie om te blijven trainen. U kunt natuurlijk ook een rondje lopen op onze verlichte 9 holes par-3 baan. Blijf daarna lekker een hapje eten in ons restaurant.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Golfetiquette nu ook online! 

Voor beginnende, maar ook voor ervaren golfers, zijn er recent vier films over golfetiquette door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties gepubliceerd. De onderwerpen veiligheid, zorg van de baan, prettig speeltempo en omgangsvormen in het golf komen aan de orde. 

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Golfcursussen op maat

We starten weer met een aantal nieuwe golfcursussen. Voor de beginnende golfer start de eerstvolgende cursus op donderdag 6 november. Heeft u al ervaring? Of wilt u bijvoorbeeld meer lengte krijgen in uw slagen, dan kunt u kiezen voor Stap 1, 2 of 3. Ook daarvoor zijn er weer nieuwe startdata! Op onze website kunt u zien welke data de golfcursussen starten. We starten groepslessen vanaf vier personen. U kunt ook een privéles inboeken bij een van de golfprofessionals.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Wedstrijdverslagen

Zaterdag 4 oktober werd er de 'laatste' externe wedstrijd van dit seizoen gespeeld, maar gezien het weer en de animo gaan de wedstrijden nog even door. "Wederom werd er rekening gehouden met mij, als vrouw zijnde, en startten we vanaf de rode tees. Niet dat dit, gezien de scores, het nou perse makkelijker maakte voor de mannen, zelfs niet voor de 'oude rotten in het vak'. Lees verder."
De winnaar van de maandbeker en de overall winnaar seizoen 2014 is Theo Ottenlander. Van harte gefeliciteerd!

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier