December  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

Lidmaatschappen 2015

Het kan zijn dat u melding heeft gekregen van de verlenging van uw lidmaatschap. Dit is geen factuur! In december zullen vanuit Golfclub Amstelborgh de Platinum leden een factuur ontvangen, onze overige leden ontvangen deze begin januari. Onze lidmaatschappen lopen per kalenderjaar, dat wil zeggen voor het komend jaar van 1 januari tot en met 31 december 2015. Excuus voor de eventueel ontstane verwarring.

Deel via Twitter Facebook  

line

 Champagne

Vrijdag 9 januari nieuwjaarsreceptie Golfclub Amstelborgh

Wij willen leden en oud-leden graag uitnodigen om een toast uit te brengen op een succesvol, gezellig, sportief, maar bovenal gezond 2015. Wij hopen u ook in 2015 weer vaak te mogen ontmoeten. Wij nodigen u graag uit voor een nieuwjaarsborrel op vrijdag 9 januari om 17.00 uur in het restaurant van Golfclub Amstelborgh. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook  

line

Wedstrijdverslagen

Woensdag 29 oktober is de laatste officiële Rabbit wedstrijd gespeeld. Er was veel regen voorspeld, maar gelukkig bleef het droog. Aan het eind van de dag was het moment van de waarheid aangebroken en werden de winnaars van de Rabbit competitie seizoen 2014 bekend gemaakt. Lees verder.

Zaterdag 1 november is dan toch echt de laatste externe wedstrijd gespeeld. De wedstrijd is gespeeld op de golfbaan van de Waterlandse Golfclub in Amsterdam Noord. Er gingen maar liefst 19 deelnemers van start. Lees verder.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Aangepaste openingstijden

Van zaterdag 20 december 2014 tot en met zondag 4 januari 2015 gelden er afwijkende openingstijden. Restaurant Golfclub Amstelborgh is deze hele periode gesloten. De golfbaan zal dan geopend zijn van 08 uur tot zonsondergang (op 25 & 26 december vanaf 12 uur). U kunt wel terecht op onze driving range, uitgezonderd 1 januari. Voor ballenkaarten en clubs kunt u terecht bij receptie Borchland. In- en uitrijden kan gratis via Borchland (slagbomen links bij binnenkomst). Bekijk ook onze website voor de gewijzigde openingstijden.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Kom met de kerst gezellig naar Borchland!

Op eerste en tweede kerstdag, 25 en 26 december, bieden wij weer een speciaal kerstarrangement aan. Kom eerst gezellig bowlen met familie en/of vrienden en daarna lekker spidergrillen of gourmetten. Prijs per persoon € 49,50, kinderen tot en met tien jaar € 24,75 en kinderen tot en met twee jaar gratis. Het is ook mogelijk om alleen een uurtje te komen bowlen. Reserveren voor de kerstdagen kan alleen telefonisch via 020-5633333.

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier