Februari  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

s Ochtends trainen is een goede manier om af te vallen en fit te blijven. Kom sporten & ontbijten bij Borchland!

Vroeg sporten heeft vele voordelen. Daarom vanaf maandag 16 februari sporten & ontbijten voor de file uit! Om 07.00 uur starten de volgende lessen:
- Maandag Squash
- Dinsdag Theatrale Danskunst
- Woensdag Golf, inclusief video-analyse
- Donderdag BBB (buik, billen en benen)
- Vrijdag Squash, Theatrale Danskunst, Golf en BBB

Om 07.45 uur staat er een ontbijt klaar, maar een ontbijtje meenemen kan natuurlijk ook! Aanmelden via sport@borchland.nl wordt op prijs gesteld. De kosten bedragen € 15,- per keer. U hoeft geen lidmaatschap af te sluiten en u kunt gratis parkeren. Lees verder>>>

Deel via Twitter Facebook  

line


Golfevents

Dit jaar staan er maar liefst drie grote golfevenementen op de kalender. Vandaag vindt het door de NVG georganiseerd Nationaal Golf Congres & Beurs plaats. Van 9 t/m 11 maart staat Week 11 PGA Holland Teaching & Coaching Conference op de agenda en in het weekend van 25 en 26 april zal de negende editie van de Amsterdamse Golf Show bij Borchland plaatsvinden.

Heeft u zin om zelf te komen golfen? Er starten bij Golfclub Amstelborgh weer diverse golfcursussen! Voor beginners, maar ook voor gevorderden.

Deel via Twitter Facebook

line

Crazy day's en vakantiebowlen bij Borchland

Kom op maandag en dinsdag tussen 17.00 - 22.00 uur twee uur bowlen met minimaal vier personen en betaal in plaats van twee uur bowlen slechts één uur, inclusief gratis parkeren. Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 februari is er tussen 13 en 17 uur weer vakantiebowlen. Slechts € 19,50 per baan, per uur. Maximaal zeven kinderen op een baan, dus bowlen al vanaf € 2,80 per kind! U kunt reserveren door te bellen naar 020-5633333. Klik hier voor de openingstijden en tarieven.

Deel via Twitter Facebook

line

Ajax gastheer van het Amsterdam Youth Indoor

10 en 11 januari was AFC Ajax gastheer van het Amsterdam Youth Indoor bij Borchland, een serie internationale zaalvoetbaltoernooien voor de jongste jeugd (F- en E-pupillen). Het deelnemersveld bestond uit de beste BVO- én amateurteams uit Nederland en België, aangevuld door een drietal mooie clubs uit Engeland. Wat een feest! "Ik heb genoten, hier gaat mijn voetbalhart sneller van kloppen”, sprak hoofd jeugdopleiding Wim Jonk na afloop. Lees verder>>>

Deel via Twitter Facebook

line

 

Soccersquash: Ajax doet het al, maar wat is het?

Ajax maakte bekend dat soccersquash per direct in de jeugdopleiding wordt opgenomen. Soccersquash is de nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten. Ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Kom een uurtje soccersquashen, al vanaf € 12,00 per baan! Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te organiseren. Kom één uur soccersquashen en daarna zelf opscheppen van het speciale kinderverwenbuffet voor € 14,95 per kind.

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier