Maart  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

Bestel nu uw gratis entreekaart voor de Amsterdam Golf Show!

De Amsterdam Golf Show zal dit jaar plaatsvinden bij Golfclub Amstelborgh in het weekend van 25 en 26 april. Als echte golfliefhebber mag u hier natuurlijk niet ontbreken. Er zullen diverse activiteiten georganiseerd worden, verspreid over het hele terrein. Zoals de Fun Factory voor de jeugd, de Trickshow van Mark Reynolds, maar er wordt door PGA professionals ook gratis les gegeven op de driving range en de green. Verder kunt u dit weekend gratis gebruik maken van een groot gedeelte van de par 3 baan en de driving range. Bestel snel uw kaarten en kom onder het genot van een hapje en een drankje genieten van alle ontwikkelingen op het gebied van golf!

Deel via Twitter Facebook  

line

 

In maart en april samen een rondje lopen?

Het voorjaar staat voor de deur! De baan ligt er weer prachtig bij en het terras staat klaar, dus hoog tijd om af te slaan! Om u dat extra zetje te geven, hebben we de actie 'Samen een rondje lopen?' In maart & april twee keer een rondje 9 holes en één les, voor slechts
€ 50,-. Waarom een les? Om toch nog even net die grip te verbeteren of de puntjes op de i te zetten! De actie is geldig tot 1 mei 2015 en niet geldig in combinatie met andere acties. Reserveren kan door te bellen naar de receptie: 020 - 56 333 33.

Deel via Twitter Facebook  

line

Vindt u de zwarte bal?

Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. Op de driving range zijn een aantal van de 68 afslagmatten uitgerust met het Track Tee systeem, zodat u op de (overdekte) driving range precies ziet welke afstand u slagen hebben. En de ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vindt u een zwarte bal? Meldt u dan bij de bar van Golfclub Amstelborgh en u ontvangt een gratis portie bitterballen.

Deel via Twitter Facebook

line

Ladies only!

Vrijdag 17 april vindt de eerste echte golf & fashion party plaats bij Golfclub Amstelborgh! Van 12 tot 18 uur staat alles in het teken van ladies en golf. Een Short game clinic van Rita van Campen, clubfitting van Hans Lemmens, een Golf-Fit sessie van Rob Hogenkamp,  natuurlijk veel fashion en een modeshow van Golfdiva. Er zijn leuke prijzen te winnen en een gratis goodie voor iedereen! Kosten € 25,00. Inschrijven kan door een mail te sturen naar rita@ritavancampen.nl. Kijk voor alle overige evenementen op onze golfkalender.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Kortingen en aanbiedingen op andere banen: Alléén voor leden!

Lijkt het u leuk om een keer op een andere golfbaan te spelen? Wij hebben met een aantal banen speciale afspraken! Op vertoon van uw lidmaatschapspas van Golfclub Amstelborgh kunt u bijvoorbeeld het Play & Dine arrangement reserveren bij Golfbaan Waterland. Het arrangement bestaat uit een 9 of 18 holes golfronde met na afloop een heerlijke daghap vanaf € 29,50 p.p.

Op vertoon van uw lidmaatschapspas kunt u ook een rondje lopen op de Hoge Dijk. U krijgt dan 10% korting!
Acties zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden.

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier