Maart  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

 

Nieuws van de Rabbits!

Zin om te golfen, maar niet alleen? Op woensdag 1 april (geen grap!) start het nieuwe golfseizoen van de Rabbits! Elke woensdagochtend om 10.00 uur van 1 april tot 30 september. Iedereen is welkom, leeftijd en niveau maken niet uit. U dient minimaal in het bezit te zijn van een baanpermissie. Ook niet-leden kunnen meedoen tegen betaling van een greenfee. Alle scorekaarten worden als “qualifying” verwerkt voor uw clubhandicap, zowel over 9-holes als 18-holes. Inschrijven kan per keer, door een email te sturen naar Peter Houwertjes of naar Ruud Zandbergen.

Deel via Twitter Facebook  

line

Zondag 12 april openingstoernooi Golfclub Amstelborgh!

Er staan weer diverse evenementen op de golfkalender! Zaterdag 4 april wordt alweer de eerste externe wedstrijd georganiseerd, dit keer zal er gespeeld worden bij BurgGolf Purmerend. Inschrijven kan via de lijst bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een email te sturen naar Peter Houwertjes of Ruud Zandbergen.

Zondag 12 april starten we het openingstoernooi. We verwachten natuurlijk dat alle leden meedoen! Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie of door een e-mail te sturen naar golf@borchland.nl met daarin uw naam, handicap, telefoonnummer, e-mailadres en de gewenste starttijd (18.00 - 18.10 - 18.20 - 18.30 of 18.40 uur).

Maar er staan natuurlijk nog veel meer wedstrijden en golfevenementen op de golfkalender!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Vernieuwde lunchkaart restaurant Golfclub Amstelborgh

De vogeltjes fluiten, de zon begint de schijnen, het terras is weer open en we hebben onze lunchkaart vernieuwd! Eerst een rondje 9 holes lopen of een balletje afslaan van de driving range en daarna genieten van een lekkere lunch in het restaurant van Golfclub Amstelborgh. U kunt natuurlijk ook alleen een hapje komen eten. Bekijk hier de vernieuwde lunchkaart.

Deel via Twitter Facebook  

line

Droomhuizen

Ook zo aan vakantie toe? Boek dan één van de vier vakantiehuizen in het Reuzengebergte in Tsjechië. Het Reuzengebergte is een schitterend gebied voor zowel winter- als zomervakanties en er zijn voor jong en oud veel leuke activiteiten te doen. Wandelend of fietsend genieten van de mooie natuur, skiën of snowboarden van de pistes, golfen in de bergen, een beauty en wellness salon bezoeken, paragliding, rafting of een rondvlucht maken, het is allemaal te beoefenen tijdens een verblijf in één van de vakantiehuisjes. En vergeet vooral niet een bezoek aan Praag, één van de oudste en mooiste metropolen van Europa.

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier