April  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

1e paasdag King Cruise

Het belooft dit weekend weer mooi weer te worden, dus tijd voor een nieuwe King Cruise! Aanstaande zondag (1e paasdag) is het weer zo ver. Van 10.00 tot 17.00 uur staat het parkeerterrein van Borchland vol met Amerikaanse auto's en motoren en is het onder het genot van een hapje en een drankje, én live muziek weer zien en gezien worden! Voor mensen met een Amerikaanse auto of motor is de entree gratis. Bezoekers zonder Amerikaans voertuig kunnen voor € 5,00 parkeren.

Deel via Twitter Facebook  

line

Durf jij de uitdaging aan?

Meedoen kan niet meer want de inschrijving is gesloten maar kijken en aanmoedigen wel! Zondag 12 april vindt de Njoya League - Cross Fit 2015 plaats bij Borchland. Het allerleukste team sportevenement van de Benelux met als doel atleten persoonlijk te laten groeien en mensen dichter bij elkaar te brengen door samen te werken in teamverband. Maar liefst 144 atleten gaan in 24 teams de strijd met elkaar aan. Een team bestaat uit drie vrouwen en drie mannen, waarvan tenminste één master (40+ in 2015). Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor € 14,- en kinderen tot twaalf jaar gratis.

Deel via Twitter Facebook

line

Kom shoppen bij Borchland!

Donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 april vindt de Fashion Outlet Sales weer plaats bij Borchland. Kom shoppen bij de outletsale voor merkkleding voor dames, heren en kids, tassen, schoenen en accessoires met kortingen tot 85%! Er is ruime pasgelegenheid en voldoende parkeerruimte. We zien je graag op één van de verkoopdagen! U bent donderdag vanaf 17.00 uur van harte welkom.

Deel via Twitter Facebook

line

Bestel nu uw gratis entreekaart voor de Amsterdam Golf Show!

De Amsterdam Golf Show zal dit jaar plaatsvinden bij Golfclub Amstelborgh in het weekend van 25 en 26 april. Als echte golfliefhebber mag u hier natuurlijk niet ontbreken. Er zullen diverse activiteiten georganiseerd worden, verspreid over het hele terrein. Zoals de Fun Factory voor de jeugd, de Trickshow van Mark Reynolds, maar er wordt door PGA professionals ook gratis les gegeven. Verder kunt u dit weekend gratis gebruik maken van een groot gedeelte van de par 3 baan en de driving range. Bestel nu uw gratis kaarten en kom genieten van alle ontwikkelingen op het gebied van golf!

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier