April  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

Amsterdam Golf Show 2015 ligt op koers

Met nog ruim een week te gaan ziet het er goed uit in de voorbereidingen naar de 9e editie van de Amsterdam Golf Show. Er wordt veel gebruik gemaakt van de gratis te downloaden tickets. De beurs zit nagenoeg vol, de exposanten staan dit jaar zelfs buiten! En niet alleen met deelnemers uit Nederland, maar ook uit Duitsland, België, de UK en zelfs uit de USA zijn exposanten vertegenwoordigd.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Gratis les bij Golfclub Amstelborgh

Tijdens het weekend van de Amsterdam Golf Show kunt u gratis golfles krijgen! Eerder was dit en succes op het Deloitte Ladies Open en het KLM Open. De Golf Academie is een gezamenlijk project van de NGF en de PGA Holland. U kunt een swing-, putt- of chiples krijgen. De lessen worden gegeven door PGA professionals die u op uw eigen niveau zullen benaderen en er voor zorgen dat u met een goed advies naar huis gaat. Naast deze lessen krijgen alle deelnemers gratis het boekje over het 9-stappenplan! Vergeet niet eerst een gratis toegangsbewijs voor de show te downloaden. Voor een gratis golfles kunt u zich aanmelden via degolfacademie@ngf.nl. Graag o.v.v. naam en handicap.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Fun Factory voor de kids

De Amsterdam Golf Show is niet alleen bedoeld voor de volwassenen, ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er de Fun Factory, waar in teams allerlei golfvaardigheid spelletjes worden gespeeld. Er zijn meerdere sessies per dag! Er kunnen zes teams inschrijven met zes deelnemers per team. Dit alles onder begeleiding van de PGA Holland. De kids kunnen zich aanmelden bij de Golf Academie een half uur voor aanvang van ter plekke aangekondigde tijdstippen.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Gratis gebruik driving range en ballen

Waar men voor de toegang op de driving range bij andere banen vaak een fee moet betalen en zeker de ballen moeten worden afgerekend. Staan tijdens de Amsterdam Golf Show bij Golfclub Amstelborgh op de twee verdiepingen tellende overdekte en verlichte driving range de mandjes ballen voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de oefengreens en een rondje lopen op de par-3 baan. Leuker kunnen we het niet maken!

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Hole In One Challenge en mooie prijzen bij tal van activiteiten

Zo hebben we de Golfers Magazine Neary op de simulator in de hal en is er een Lange Putt van 17 meter bij Land Rover/Jaguar dealer Kimman waarbij u één dag 'Lang Rover Experience' kunt winnen. Buiten op de oefengreen is Corendon Golf al voor het derde opeenvolgende jaar de organisator van de Lange Putt op echt gras. Onder alle deelnemers wordt per dag een mooie reischeque verloot. Wie de Putt maakt heeft sowieso al een doos ballen te pakken. Op de eerste hole van de par-3 baan vindt u de Hole In One Challenge georganiseerd door Pin High Golftravel en ANWB Golf. Degene die de Hole In One scoort, maakt kans op een prachtige elektrische Ebretti scooter!

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Naar hartenlust shoppen!

Uiteraard is de Amsterdam Golf Show meer dan alleen een beurs. Het bruist van de activiteiten en gezelligheid. De grootste winkel van Nederland met tal van golfshops die bij elkaar wel een ruimte van meer dan 600m² invullen. Volop keus, de nieuwste fashion, schoenen, clubs en accessoires en natuurlijk speciaal dit weekend een groot aantal buitenkansjes. Kijk op de site welke winkels aanwezig zijn.

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier