Mei  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

 

Wedstrijdverslagen Golfclub Amstelborgh

Op 4 april en 2 mei werden de eerste externe wedstrijden gespeeld. Dit keer op Burggolf Purmerend en Golf- en Countryclub Liemeer. De volgende externe wedstrijd staat op het programma voor zaterdag 6 juni op Golfbaan Waterland in Amsterdam Noord. Inschrijven kan via het prikbord bij de receptie of door een mail te sturen naar Peter Houwertjes of Ruud Zandbergen.

Zondag 12 april was de officiële start van het golfseizoen met het openingstoernooi van Golfclub Amstelborgh. Iedereen was goed gehumeurd en vol verwachting van een goede ronde. Lees verder. Ook de Rabbits hebben alweer hun eerste uitwedstrijd gespeeld op woensdag 29 april bij Naarderbos. Lees verder voor de wedstrijdverslagen.

Deel via Twitter Facebook  

line

Kalender Golfclub Amstelborgh

Voor  zowel leden als niet-leden organiseert Golfclub Amstelborgh vele evenementen en wedstrijden. Zo is er elke woensdagochtend een Rabbits inloopochtend voor iedereen minimaal in het bezit van een baanpermissie. Woensdag 13 mei geven onze pro's gratis les aan kinderen tot en met 14 jaar om ze kennis te laten maken met de golfsport.
Op vrijdag 22 mei wordt bijvoorbeeld het aspergetoernooi gespeeld, aanvang 17 uur. En de bedrijvencompetitie wordt nieuw leven ingeblazen onder de noemer Beats, Balls & Business. De eerste vindt plaats op donderdag 4 juni. Klik hier voor een overzicht van golfevenementen van Golfclub Amstelborgh.

Deel via Twitter Facebook

line


Doe mee aan de 11-Monumententour zondag 13 september

Fietsen, roeien en hardlopen dwars door Amsterdam, langs 11 monumenten, om geld op te halen voor het goede doel? Zet je samen met een team in zodat kinderen met een beperking ook in de toekomst kunnen blijven sporten op het unieke Ronald McDonald Centre! Sporten is gezond, juist voor kinderen en jongeren met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking of chronische ziekte. Schrijf je nu in voor de tour

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier