Mei  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Jeugdlid Amstelborgh 7e op NK Strokeplay onder 12 jaar!

Met zijn krullen en vrolijke outfits heeft u hem vast al eens zien lopen; Jordan Pieters is sinds begin dit jaar jeugdlid bij Golfclub Amstelborgh. Afgelopen zaterdag 23 mei deed Jordan mee aan de NK Strokeplay voor jeugd onder de 12 jaar met handicap 23,4. Uiteindelijk werd hij 7e van Nederland, zonder stablefordpunten en/of handicap verrekening. Met recht een prestatie van formaat, goed voor een handicap verlaging naar 19,6! Met dit resultaat is Jordan in de landelijke NGF jeugdranking (t/m 18 jaar) gestegen van 155 naar 127! Gefeliciteerd!

Deel via Twitter Facebook  

line

Golfen & netwerken

Golfclub Amstelborgh en The Company Golf Club nodigen je graag uit voor de eerste 'Beats, Balls & Business' op donderdag 4 juni aanstaande. Tijdens dit golfevent zijn er volop ondernemers en ondernemende managers uit de regio Amsterdam die je graag willen ontmoeten. Door een “interactieve” flightindeling kun je op voorhand aangeven met wie je wilt golfen. Als spreker hebben we David Endt, oud teammanager van Ajax, bereid gevonden om deze middag als spreker op te treden. Hij zal vertellen over het samenwerken met verschillende culturen met uiteindelijk resultaat; “de Cup met de grote oren”. Zo is de middag, ongeacht score en netwerkactiviteiten, in ieder geval leerzaam geweest. Schrijf snel in!

Deel via Twitter Facebook

line

Live in Amsterdam

Op zaterdag 13 juni 2015 barst het feest van Amsterdam weer los. De beste artiesten staan op de planken van Live in Amsterdam bij Borchland. Met optredens van o.a. Tino Martin, Dries Roelvink, Robert Leroy, Quincy en New Timeless. Niek Zuidhoff draait tussendoor gezellige meezingers en heerlijke dansplaten. De zaal gaat open om 20 uur. Entreekaarten kosten € 15,- in de voorverkoop (€ 20,- aan de deur) en VIP kaarten kosten € 75,-, dit is inclusief toegang tot VIP ruimte en onbeperkt drinken. Bestel nu de laatste kaarten

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier