Juni Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

Amstelborgh Borchland

 

23 graden, heerlijk zonnetje en de loungemuziek die rustig over het terras zijn weg vindt tussen de deelnemers. De eerste editie van Beat, Balls & Business bij Golfclub Amstelborgh is een feit en wat een leuk concept hebben we er samen van gemaakt!

Heerlijk relaxed binnenkomen en ontvangen worden op het terras, gezamenlijk luisteren naar Toine van Peperstraten die ons driekwartier meenam in de wereld van televisie- en sportrechten en daarna een eerste golfles voor startende golfers op weg naar hun baanpermissie, terwijl de wedstrijdspelers 9 holes golfen op de uitdagende par-3 van Amstelborgh. Ook werd er rondgereden met een culinaire versnapering en iedereen werd voorzien van een verfrissend drankje in de baan.

Bij het verlaten van de 9 holes baan waren de beats van de DJ te horen. De opmaat voor een heerlijk avondje netwerken en dineren op het terras van Golfclub Amstelborgh! Een prima atmosfeer om kennis te maken met collega ondernemers en managers uit het Amsterdamse zakenleven. Lees ook het verslag van Golfers Magazine!

Wil je de volgende keer ook van de partij zijn?
Golfclub Amstelborgh en The Company Golf Club nodigen je graag uit voor de tweede editie van Beats, Balls & Business op donderdag 2 juli aanstaande. 

Altijd winstgevend
Tijdens Beats, Balls en Business kun je interessante mensen ontmoeten en slagvaardiger netwerken dan je waarschijnlijk gewend bent. Door een “interactieve” flightindeling kun je op voorhand aangeven met wie je wilt golfen. Daarnaast zorgen we voor een educatief onderdeel; een spreker met een interessant, actueel onderwerp. Zo is je middag, ongeacht je score en netwerkactiviteiten, in ieder geval leerzaam geweest.

Geen golfer?
Geen probleem, vanaf 17.30 uur starten wij met een groepsles waarbij je stap voor stap leert golfen.

PROGRAMMA:
16.00 uur: ontvangst en kennismaken.
16.30 uur: spreker.
17.30 uur: 9 holes golfen of groepsles.
19.00 uur: borrelen en netwerken tijdens het walking dinner, onder de relaxte beats van onze DJ.
21.00 uur: einde avond.

Een week voorafgaand ontvang je een overzicht met deelnemers. Via deze lijst is het mogelijk aan te geven met wie je graag wilt golfen of in contact wilt komen.

Kosten voor all-inn programma: € 69,50 incl. BTW p.p. en fiscaal aftrekbaar!

 

 

Beats, Balls & Business deelnemers maken kans op een verblijf op Blue Bay Curacao.

 

 

 Golfclub Amstelborgh

  

Borchland, the place to B., Borchlandweg 6-10, 1114 BD Amsterdam-Duivendrecht
Volg ons voor het laatste nieuws en leuke acties ook op FacebookTwitter en Linkedin.

line

 

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier