Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Golfclub Amstelborgh en The Company Golf Club nodigen je graag uit voor “Beats, Balls & Business” op donderdag 3 september aanstaande. 

Tijdens dit golfevent zijn er volop ondernemers en ondernemende managers uit de regio Amsterdam die je graag willen ontmoeten. Daarnaast golf je ook nog eens 9 holes en sluiten we af met een borrel, een bijzondere wine tasting door Ernie Els Wines en een dinerbuffet. Dit onder de relaxte beats uit de speakers van onze DJ.

Altijd winstgevend met een compact programma
Tijdens Beats, Balls en Business kun je interessante mensen ontmoeten en slagvaardiger netwerken dan je waarschijnlijk gewend bent. Door een “interactieve” flightindeling kun je op voorhand aangeven met wie je wilt golfen. Daarnaast zorgen we voor een educatief onderdeel; een spreker met een interessant, actueel onderwerp. Zo is je middag, ongeacht je score en netwerkactiviteiten, in ieder geval leerzaam geweest.

Geen golfer?
Geen probleem, vanaf 17.30 uur starten wij met een groepsles waarbij je stap voor stap leert golfen.

PROGRAMMA:
16.00 uur: ontvangst en kennismaken
16.30 uur: presentatie door Ernie Els Wines
17.30 uur: 9 holes golfen of groepsles
19.00 uur: borrel, wine tasting, dinerbuffet en netwerken
21.00 uur: einde avond

Een week voorafgaand ontvang je een overzicht met deelnemers. Via deze lijst is het mogelijk aan te geven met wie je graag wilt golfen of in contact wilt komen.

Kosten voor all-inn programma: € 69,50 incl. BTW p.p. en fiscaal aftrekbaar!

 

Ernie Els Wines, top wijnen van een top golfer
Als een belangrijk ambassadeur van Zuid Afrika en één van de meest bekende gezichten in de sportwereld heeft Ernie Els al jaren zijn passie voor perfectie laten zien.

Focus, discipline en betrokkenheid hebben geleid tot enorme successen in de golfsport. Dezelfde kwaliteiten komen naar voren in de Ernie Els wijnen, een continu streven naar perfectie in wijnen, gestart in 1999. Inmiddels worden de Ernie Els wijnen alom geroemd en erkend als topwijnen.

Ernie Els wijnen

Naast excelleren in golf, wil Ernie Els ook excelleren in wijn. Het idee om topwijnen te maken werd geboren uit een jarenlange vriendschap tussen Ernie en Jean Engelbracht, eigenaar van Rust en Vrede.

In 1999 startten Ernie Els en Jean Engelbracht hun wijndomein in Stellenbosch en openden in 2004 de Ernie Els Winery op de hellingen van de Helderberg. De druiven zijn afkomstig van de wijngaarden met een totale oppervlakte van 72ha gelegen rond het domein.

 

Beats, Balls & Business wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ernie Els Wines  

 

 

 Golfclub Amstelborgh

  

Borchland, the place to B., Borchlandweg 6-10, 1114 BD Amsterdam-Duivendrecht
Volg ons voor het laatste nieuws en leuke acties ook op FacebookTwitter en Linkedin.

line

 

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier