Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

Golfen & netwerken donderdag 1 oktober

 

Golfclub Amstelborgh en The Company Golf Club nodigen je graag uit voor “Beats, Balls & Business IV” op donderdag 1 oktober aanstaande. 

Tijdens dit golfevent zijn er volop ondernemers en ondernemende managers uit de regio Amsterdam die je graag willen ontmoeten. Daarnaast golf je ook nog eens 9 holes en sluiten we af met een borrel en walking dinner. Dit onder de relaxte beats uit de speakers van onze DJ.

Altijd winstgevend met een compact programma
Tijdens Beats, Balls en Business kun je interessante mensen ontmoeten en slagvaardiger netwerken dan je waarschijnlijk gewend bent. Door een “interactieve” flightindeling kun je op voorhand aangeven met wie je wilt golfen. En nog beter, heerlijk ontspannen aankomen op de golfbaan en lekker bijpraten omdat we alle zorg uit handen nemen. Daarnaast zorgen we voor een educatief onderdeel; een spreker met een interessant, actueel onderwerp. Zo is je middag, ongeacht je score en netwerkactiviteiten, in ieder geval leerzaam geweest.

Geen golfer?
Kun je nog niet golfen of heb je nog geen baanpermissie? Geen probleem, vanaf 17.30 uur starten wij met een groepsles waarbij je stap voor stap leert golfen. Je hebt geen materiaal nodig. Zorg wel voor gemakkelijk zittende kleding en schoenen met een vlakke zool.

PROGRAMMA:
16.00 uur: ontvangst en kennismaken
16.30 uur: presentatie Marc Canisius van MCME: Groei is fun!
17.30 uur: 9 holes golfen of groepsles. Win een prachtig diner en overnachting voor twee personen in het nieuw te openen Jaz Hotel!
19.00 uur: borrelen en netwerken tijdens het walking dinner
21.00 uur: einde avond

Een week voorafgaand ontvang je een overzicht met deelnemers. Via deze lijst is het mogelijk aan te geven met wie je graag wilt golfen of in contact wilt komen.

Kosten voor all-inn programma: € 69,50 incl. BTW p.p. en fiscaal aftrekbaar! Aanmelden kan via de 'button aanmelden' hieronder.

 

 

Beats, Balls & Business wordt mede mogelijk gemaakt door:

Jaz Hotel

In Amsterdam Zuidoost komt eind dit jaar Jaz Amsterdam. Een bruisend muziek en lifestyle hotel met bar, restaurant, kunst en live optredens. In niks een standaard hotel en met uitzonderlijke service. Jaz Amsterdam is het perfecte begin- en eindpunt van een bezoek aan Amsterdam. 

 Blue Bay logo

 Klik op het logo voor meer informatie.

 

 Golfclub Amstelborgh

  

Borchland, the place to B., Borchlandweg 6-10, 1114 BD Amsterdam-Duivendrecht
Volg ons voor het laatste nieuws en leuke acties ook op FacebookTwitter en Linkedin.

line

 

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier