Oktober  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Gratis golfen tot eind 2015 bij Golfclub Amstelborgh

Sluit nu een lidmaatschap af voor 2016 en krijg de laatste drie maanden van 2015 cadeau. Klik hier voor meer informatie. Nu de herfstdagen weer aanbreken is afslaan van onze overdekte driving range of een kunstlicht lidmaatschap ideaal om te blijven trainen tijdens de donkere dagen. Een 'bijspijker' lesje van een golfpro? Neem dan een privéles of volg een golfcursus, zowel voor beginners als voor gevorderden.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

UNIEK in Europa! Golfen met kunstlicht

Tijdens de donkere dagen blijven trainen maar liever geen vast lidmaatschap? Dat kan ook bij Golfclub Amstelborgh. Uniek in Nederland; spelen met kunstlicht!
Sluit nu een 'kunstlicht' lidmaatschap af en train de hele winter door, ook op de 9 holes! Tot 1 april 2016 spelen met kunstlicht en gratis parkeren voor € 149,-.
Kom voor of na het golfen lekker een hapje eten. We hebben een nieuwe menukaart. Wat dacht u van tournedos in rode wijn of tajine kip? Mooie afsluiting na een rondje 9 holes!

Deel via Twitter Facebook

line

Nieuw arrangement: Taste the world, BBQ Streetfood

Borchland staat al jarenlang bekend om zijn gezellige bowling. Zowel de lounge, ons restaurant en het terras zijn uitstekend geschikt om een lekker hapje te blijven eten. Dus ideaal voor een gezellige avond uit met familie, vrienden of collega’s. Nu wordt buiten eten wellicht wat fris, daarom hebben we naast onze standaard arrangementen een nieuwe hit bij Borchland: BBQ Streetfood. Een uurtje bowlen en daarna lekker binnen aan de BBQ met biefstuk chimichurrie, sateh van kip, tandori kalkoen, kebab en gamba al pil pil.

Deel via Twitter Facebook

line

Winterstop? Niet bij Borchland!

De winterstop komt er aan. Wil je ook in de wintermaanden door blijven trainen? Naast buiten golfen met kunstlicht, kun je binnen (soccer)squashen, zaalvoetballen of zaalhockeyen in de Amstelhal@Borchland. Door de nieuwe belijning beschikt de hal nu over twee officiële velden, welke op te delen zijn in vier kleinere velden. Ajax, AMVJ en de KNHB maken er al volop gebruik van. Kijk voor meer informatie op onze website!

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Cirque de Soleil vanaf 17 maart weer in Amsterdam

Vanaf 17 maart staat Cirque du Soleil weer op het terrein naast Borchland. Dit keer neemt Amaluna haar publiek mee naar een mysterieus eiland, geregeerd door godinnen en geleid door de cycli van de maan. De show staat weer bol van kunst en entertainment voor het hele gezin, maar natuurlijk ook leuk met vrienden of als bedrijfsuitje. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze speciale Cirque du Soleil arrangementen, eventueel met entreekaart, stuur dan een mail naar info@borchland.nl

Deel via Twitter Facebook  

line

Zondag 11 oktober: De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag

Zondag 11 oktober vindt vanaf 10 uur de 36e editie van Truckstar Mack & Speciaal Transportdag plaats bij Borchland, een uniek evenement in Nederland en omringende landen. Nergens zie je zoveel Macks, andere Amerikaanse trucks, FTF's, oldtimers, kranen en zwaartransporttrucks bij elkaar. Voorzien van muziek met o.a. Henk Wijngaard en een truckersmarkt, een must voor iedere liefhebber. Gratis toegang.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Like & share: Maak kans op een hippe leren tas

Kom alvast je winterkleding shoppen tijdens de Fashion Outlet Sales! Dames- en herenkleding, schoenen, tassen en meer... Korting tot wel 80% op diverse topmerken.
Donderdag 8 tot en met zaterdag 10 oktober bent u van harte welkom! Meld je aan op www.fashionoutletsales.nl. Like & share het Facebook bericht als je kans wilt maken op een gave outfit t.w.v. € 100,-! Er is ruime pasgelegenheid, voldoende parkeerplek en de koffie staat klaar!

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier