Oktober  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

 

Kom naar de tv-opnames van 3ontheTee bij Golfclub Amstelborgh

Golf op televisie is niet altijd even spannend en daar wordt nu wat aan gedaan! EuroGolf.tv heeft een televisieformat ontwikkeld dat spanning en emoties in de huiskamer overbrengt. De spelvorm heet '3ontheTee', waarbij landenteams strijden om de titel 'European Champion of the Year'. Bent u benieuwd? Wij nodigen u uit om deelgenoot te zijn van de eerste televisieopnames van 3ontheTee op maandag 2 november om 19.30 uur bij Golfclub Amstelborgh! Wij zorgen voor een kop koffie en een presentje! Wilt u vooraf een lekker hapje eten? Vanaf 17.30 uur kunt u kiezen uit saté, hamburger of een vegetarisch spiesje met frietjes voor een speciaal tarief van € 14,50! Aanmelden voor de opnames en het diner kan door een mail te sturen naar eurogolftv@gmail.com.

Deel via Twitter Facebook  

line

Golfclub Amstelborgh nu ook op film

Een goede voorbereiding is het halve werk. Medio begin november vindt u bij iedere afslag een sticker met een QR code. Daarna kunt u voor u afslaat de baan alvast 'in vogelvlucht' bekijken. Een mooie manier om wellicht uw handicap verder te verlagen! Hier alvast een voorproefje! Een QR code is een barcode die gelezen kan worden met een QR Reader. Een QR Reader kunt u als gratis app downloaden. Veel plezier! We zijn benieuwd naar de resultaten.

Deel via Twitter Facebook

line

Uniek in Europa! Golfen met kunstlicht

Tijdens de donkere dagen blijven trainen maar liever geen vast lidmaatschap? Dat kan ook bij Golfclub Amstelborgh. Uniek in Nederland; spelen met kunstlicht!
Sluit nu een 'kunstlicht' lidmaatschap af en train de hele winter door, ook op de 9 holes. Tot 1 april 2016 spelen met kunstlicht en gratis parkeren voor € 149,-
Kom voor of na het golfen lekker een hapje eten, we hebben een nieuwe menukaart. Wat dacht u van tournedos in rode wijn of tajine kip? Mooie afsluiting na een rondje 9 holes!

Deel via Twitter Facebook

line


Kerst vieren bij Borchland

Al plannen voor de kerst? Met de kerstdagen kunt u traditiegetrouw bij ons weer genieten van een speciaal kerstdiner. Kom eerst gezellig bowlen met familie en/of vrienden en daarna lekker spidergrillen, gourmetten of grillen op de BBQ. Prijs per persoon € 49,50, kinderen tot en met tien jaar
€ 24,75 en kinderen tot en met twee jaar gratis. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een uurtje te komen bowlen. Reserveren kan door ons te bellen op 020 - 56 333 33.

Deel via Twitter Facebook

line

Voor onze leden: Reminder Algemene Ledenvergadering & de Nieuwjaarsreceptie

Heeft u zich al aangemeld voor de Algemene Ledenvergadering van Golfclub Amstelborgh op dinsdag 27 oktober van 20.00 - 22.00 uur niet?

En alvast voor in de agenda: Nieuwjaarsreceptie vrijdag 8 januari 17.00 uur.
U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier