Dit mag u niet missen!  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Bowlen bij Borchland en gratis parkeren

Crazy days
Op maandag en dinsdag tussen 16-22 uur twee uur bowlen voor de prijs van één!

Bowlen in de kerstvakantie
Kom in de vakantie gezellig een uurtje bowlen, al vanaf € 19,50 per baan, per uur. Alleen telefonisch te reserveren op 020 - 56 333 33.

Bowlen & saté
Kom één uur bowlen en daarna lekker genieten van een sateetje met atjar, kroepoek en frietjes. Al vanaf € 19,50 p.p.

Klik hier voor meer informatie over de bowlingacties en onze openingstijden.

Deel via Twitter Facebook  

line

Al plannen voor de kerstdagen?

Met de kerstdagen kunt u traditiegetrouw bij ons weer genieten van een heerlijk kerstdiner. Kom eerst gezellig bowlen met familie en/of vrienden en daarna lekker spidergrillen, gourmetten of grillen op de BBQ. Prijs per persoon € 49,50, kinderen tot en met tien jaar € 24,75 en kinderen tot en met twee jaar gratis.

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een uurtje te komen bowlen. Reserveren kan door ons te bellen op 020-56 333 33.

Deel via Twitter Facebook

line

Sale Bjorn Borg Gant en Golfdiva nb

Drie dagen shoppen bij Borchland!

Kom shoppen bij de GANT sample sale op donderdag 26, vrijdag 27 of zaterdag 28 november. Vrijdag 27 en zaterdag 28 november is de Björn Borg magazijnverkoop bij Borchland. Hier kun je behalve sportswear ook underwear, swimwear, work-out, fitness en tenniskleding kopen tegen fikse kortingen. En vrijdag 27 november is er ook nog de winter golf & fashion party bij Golfclub Amstelborgh. Van 12 tot 18 uur staat alles in het teken van ladies en golf. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook

line

Golfen & netwerken woensdag 9 december

Na de succesvolle edities in de zomer is het nu tijd voor de eerste wintereditie van Beats, Balls & Business op woensdag 9 december vanaf 16 uur bij Golfclub Amstelborgh. Dit golfevent is met name bedoeld voor ondernemers en ondernemende managers uit de regio Amsterdam. Door een 'interactieve' flightindeling kun je op voorhand aangeven met wie je wilt golfen. Daarnaast zorgen we voor een educatief onderdeel. Dit keer komt Guido Makor vertellen hoe je meer leads kunt generen met je LinkedIn profiel. Mis het niet en schrijf je nu in!

Deel via Twitter Facebook

line

Kom golfen en eten bij Golfclub Amstelborgh

Hit & Run
Loop 9 holes en kom na afloop ontbijten. Het ontbijt serveren wij in ons restaurant, maar u kunt het ook meenemen. De Hit & Run geldt iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08 uur (laatste starttijd 09.50 uur). Platinum leden betalen € 4,- p.p. en overige leden en niet leden € 10,50 p.p.

Tee & Eat
Loop 9 holes en kom voor- of na het golf spelen een lekker hapje eten in ons restaurant.
Tussen 12-14 uur 12-uurtje + 9 holes € 19,50
Vanaf 17 uur daghap + 9 holes € 24,50
Gratis parkeren.

Kijk voor meer informatie over de golfacties op onze website.

Deel via Twitter Facebook

line

 

UNIEK in Europa! Golfen met kunstlicht

Tijdens de donkere dagen blijven trainen maar liever geen vast lidmaatschap? Dat kan ook bij Golfclub Amstelborgh. Uniek in Nederland; spelen met kunstlicht!
Sluit nu een 'kunstlicht' lidmaatschap af en train de hele winter door, ook op de 9 holes! Tot 1 april 2016 spelen met kunstlicht en gratis parkeren voor € 149,-.
Kom voor of na het golfen lekker een hapje eten. We hebben een nieuwe menukaart. Wat dacht u van tournedos in rode wijn of tajine kip? Mooie afsluiting na een rondje 9 holes!

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier