Januari  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Cirque du Soleil vanaf 17 maart weer in Amsterdam

Van 17 maart tot 1 mei staat Cirque du Soleil weer op het terrein naast Borchland. De show van dit jaar draagt de naam Amaluna en staat bol van kunst en entertainment voor het hele gezin, maar natuurlijk ook leuk met vrienden of als bedrijfsuitje. Verrassende acts, indrukwekkende kostuums en spannender dan ooit! Een show om nooit te vergeten. Kom voor of na de voorstelling lekker een hapje eten bij Borchland. Reserveer nu één van onze speciale arrangementen.

Deel via Twitter Facebook  

line

nb Hans Lemmens Golf

Golfclub Amstelborgh vaste basis Hans Lemmens Golf

Vanaf 2016 is Golfclub Amstelborgh de vaste basis voor het Hans Lemmens Fitting Centre. Hier worden clubs op maat gemaakt voor elk type speler, zodat u het golfspel nog beter onder de knie krijgt en met minder slagen kunt spelen. Zowel voor de beginnende- als ervaren golfer, voor de links- en rechtshandige golfer. Loop eens binnen in de shop om met eigen ogen te zien wat clubfitting voor u kan betekenen!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Amsterdam Golf Show 2016

In het weekend van 23 en 24 april zal de tiende editie van de Amsterdam Golf Show plaatsvinden bij Borchland. Als echte golfliefhebber mag u hier natuurlijk niet ontbreken. Een Trickshow, diverse demonstraties, een hole in one challenge en tal van exposanten zullen hun producten en diensten onder de aandacht brengen. En er wordt door de PGA professionals van Golfclub Amstelborgh ook gratis les gegeven. Verder kunt u dit weekend gratis gebruik maken van een groot gedeelte van de par 3 baan en de driving range. Interesse in een gratis golfles? Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook

line

Nieuwe squashtijden bij Squashclub Borchland

Squash is de meest gezonde sport ter wereld, waarbij je de meeste calorieën verbrandt, 980 kcal/uur! Bij Borchland wordt de squashclub gerund door bondscoach Lucas Buit en oud-bondscoach Nicole Beumer. 
Reserveer een baan voor 45 minuten of 1,5 uur. Een lidmaatschap afsluiten kan al vanaf € 19,50 per maand. Meedoen met de Squash & Business competitie die medio maart weer gaat starten? Stuur dan een mail naar Nicole Beumer of Lucas Buit

Deel via Twitter Facebook

line

 

Zondag 10 april de eerste King Cruise van 2016 

Zondag 10 april is het weer zover! Vanaf 13.00 uur staat het parkeerterrein van Borchland weer vol met Amerikaanse auto's en motoren. De Chicago Blues Band St. Louis Slim komt spelen en er is voor de kinderen weer een springkussen aanwezig. Uiteraard kunt u ook genieten van een hapje en een drankje! De entree is gratis voor mensen met een Amerikaans voertuig, overige bezoekers betalen € 5,- parkeergeld. We zien jullie graag op de eerste meeting van het nieuwe seizoen!

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier