Februari  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Cirque du Soleil vanaf 17 maart weer in Amsterdam

Van 17 maart tot en met 1 mei staat Borchland weer in het teken van Cirque du Soleil. De opbouw is al in volle gang! De show van dit jaar draagt de naam Amaluna en staat bol van kunst en entertainment voor het hele gezin, maar natuurlijk ook leuk met vrienden of als bedrijfsuitje. Verrassende acts, indrukwekkende kostuums en spannender dan ooit! Een show om nooit te vergeten. Kom voor of na de voorstelling lekker een hapje eten bij Borchland. Reserveer nu één van onze speciale arrangementen, incl. parkeren.

Deel via Twitter Facebook  

line

Vrijdag 4 maart dinnershow Tino Martin bij Borchland

Op zaterdag 28 mei staat Tino Martin in de Heineken Music Hall. Maar vrijdag 4 maart geeft Tino Martin een dinnershow in het restaurant van Golfclub Amstelborgh. Sinds zijn uitverkochte concerten in de Schouwburg van Amstelveen breidt zijn populariteit zich razendsnel uit. Zijn eerste album “Jij Liet Mij Vallen” staat al weken in de Album Top 100 en zijn kerstsingle “Mijn Eerste Kerst Zonder Jou” ging op i-Tunes de strijd aan met Adele en Justin Bieber.
Om 18.00 uur begint de borrel en om 20.00 uur kunt u aan tafel en genieten van Tino Martin. Kosten € 44,95 exclusief drank. Wilt u hier bij zijn? Stuur een mail naar sales@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Amsterdam Golf Show 2016

In het weekend van 23 en 24 april vindt de tiende editie plaats van de Amsterdam Golf Show. Als echte golfliefhebber mag u hier natuurlijk niet ontbreken. Bestel nu uw gratis toegangsbewijs. Naast het testen van het nieuwste equipment, worden er diverse demonstraties gegeven. Er is een speciale Kids Club en de Fashion Show is terug van weggeweest. Maak kennis met de allernieuwste collecties van o.a. Daily Sports, Röhnisch, Girls Golf, Brax en Puma. U kunt dit weekend gratis gebruik maken van de par 3 baan en de driving range. En er wordt net als vorig jaar door de golfprofessionals van Golfclub Amstelborgh weer gratis lesgegeven. U kunt zich daarvoor aanmelden via de website.

Deel via Twitter Facebook

line

Voetjebal, een uniek speelconcept voor kinderen bij Borchland

Eindelijk is het dan zover, Voetjebal komt naar Amsterdam-Zuidoost. Voetjebal is een speelconcept voor peuters en kleuters van twee tot en met zes jaar. Kinderen leren op een speelse manier hun technische, motorische en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Dit resulteert uiteindelijk in een makkelijkere overgang naar een voetbalvereniging. Voetjebal is toegankelijk voor iedereen en op elk moment. Geen wachtlijsten, gewoon lekker meedraaien. Kom woensdag 6 april naar de gratis try-out les bij Borchland!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Zondag 10 april de eerste King Cruise van 2016 

Zondag 10 april is het weer zover! Vanaf 13.00 uur staat het parkeerterrein van Borchland weer vol met Amerikaanse auto's en motoren. De Chicago Blues Band St. Louis Slim komt spelen en voor de kinderen is er weer een springkussen aanwezig. Uiteraard wordt er ook weer gezorgd voor een hapje en een drankje! Entree is gratis voor mensen met een Amerikaans voertuig, overige bezoekers betalen € 5,- parkeergeld. We zien jullie graag op de eerste meeting van het nieuwe seizoen!

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier