Februari  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

 

Amsterdam Golf Show 2016

In het weekend van 23 en 24 april vindt de tiende editie plaats van de Amsterdam Golf Show. Als echte golfliefhebber mag u hier natuurlijk niet ontbreken. Bestel nu uw gratis toegangsbewijs. Naast het testen van het nieuwste equipment, worden er diverse demonstraties gegeven. Er is een speciale Kids Club en de Fashion Show is terug van weggeweest. Maak kennis met de allernieuwste collecties van o.a. Daily Sports, Röhnisch, Girls Golf, Brax en Puma. U kunt dit weekend gratis gebruik maken van de par 3 baan en de driving range. En er wordt net als vorig jaar door de golfprofessionals van Golfclub Amstelborgh weer gratis lesgegeven. U kunt zich daarvoor aanmelden via de website.

Deel via Twitter Facebook  

line

Regelwijzigingen golf vanaf 1 januari 2016

Voor ieder lid van Golfclub Amstelborgh ligt het boekje 'Golfregels en amateurregels vanaf 2016' klaar. Bij de herzieningen van de regels zijn de historische principes en de geest van het spel richtinggevend, maar ook de behoefte om de regels helder, bondig, passend en relevant te houden. Hiermee is iedere golfer er van verzekerd dat het spel eerlijk en volgens de etiquette wordt gespeeld. De bijgewerkte, uitgebreide uitgave van 'Decisions on the rules of golf' ligt ter inzage bij de receptie. In dit boek vindt u een oplossing op alle eventuele discussies die u tegen kunt komen op de golfbaan.

Deel via Twitter Facebook

line

Cursussen, privélessen en wedstrijden

Nog nooit gegolfd? Volg dan eens een introductiecursus! Heeft u al ervaring? Kies dan voor Stap 1, 2 of 3. Of misschien is het wel leuk om samen met uw kind of kleinkind te komen golfen. Dan is de ouder/kind cursus wellicht iets voor u. Als er tijdens de les een zwarte bal uit de ballenmachine rolt, dan kunt u deze bij de bar inruilen voor een portie bitterballen! Dat zijn nog eens leuke cursussen!

Bent u lid? Doe dan mee met de externe wedstrijd zaterdag 2 april op Golfbaan Purmerend, start 15.30 uur. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar Ruud Zandbergen of Peter Houwertjes. Bekijk hier alle wedstrijden en evenementen.

Deel via Twitter Facebook

line

Ladies only

Vrijdag 8 april van 12.00 - 18.00 uur vindt in samenwerking met Golfdiva de Golf & fashion party plaats. Dit keer staat het evenement in het teken van voorjaars- en zomermode en bijbehorende accessoires. Kosten: € 30,-, inclusief greenfee, koffie/thee, twee drankjes, borrelhapje, mooie prijsjes en een leuke goodiebag. Neem gezellig een vriendin mee! Inschrijven kan door een mail te sturen naar rita@ritavancampen.nl.

Deel via Twitter Facebook

line


Cirque du Soleil vanaf 17 maart weer in Amsterdam

Van 17 maart tot en met 1 mei staat Borchland weer in het teken van Cirque du Soleil. De opbouw is al in volle gang! De show van dit jaar draagt de naam Amaluna en staat bol van kunst en entertainment voor het hele gezin, maar natuurlijk ook leuk met vrienden of als bedrijfsuitje. Verrassende acts, indrukwekkende kostuums en spannender dan ooit! Een show om nooit te vergeten. Kom voor of na de voorstelling lekker een hapje eten bij Borchland. Reserveer nu één van onze speciale arrangementen.

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier