Golfclub Amstelborgh  
Golfclub Amstelborgh

Beste golfer,

Vanaf 1 januari 2016 zijn de NGF-, exact en clubhandicap afgeschaft en hebben alle golfers nog maar één handicap; de EGA handicap. Deze verandering speelt in op de beperkte tijd die veel spelers vrij willen en kunnen maken voor golf. Zo worden mensen ook in de gelegenheid gesteld om hun handicap te verlagen op kleine banen.

Vanaf 1 maart is ook Golfclub Amstelborgh er klaar voor!
Ook op par-3 banen heeft dit gevolgen voor het behalen en aanpassen van een handicap. Onze handicapcommissie heeft voor onze leden de lokale NGF handicaps omgerekend naar een EGA handicap. Zo krijgt iedereen een EGA handicap die zowel op de par-3 baan als op een grote baan te gebruiken is. Voor personen met een EGA handicap verandert er in principe niets. Een lijst met 'nieuwe' handicaps zal de eerste twee weken van maart bij de receptie van Golfclub Amstelborgh op het prikbord hangen. Maar de handicap is natuurlijk ook terug te vinden in ons online systeem. 

Buitenlandse Qualifying Cards
Het was wellicht al bekend, maar sinds 1 januari 2015 kun je met buitenlandse Qualifying Cards uit EGA-landen je handicap veranderen. Als je veel speelt in Duitsland, België, Spanje of Portugal dan kun je deze kaarten in Nederland inleveren.

Als de 'nieuwe' pasjes binnenkomen, medio maart, zullen wij dat via de nieuwsbrief laten weten.

Met vriendelijke groet,
Team Golfclub Amstelborgh

 

 

 

Borchland, the place to B., Borchlandweg 6-10, 1114 BD Amsterdam-Duivendrecht
Volg ons voor het laatste nieuws en leuke acties ook op FacebookTwitter en Linkedin.

line

 

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier