Maart  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
 AGS

 

Gratis golfles en mini-clinics

Tijdens het weekend van de Amsterdam Golf Show op 23 & 24 april kun je gratis golfles krijgen! Eerder was dit een succes op het Deloitte Ladies Open en het KLM Open. Je kunt kiezen voor een mini-clinic putten of chippen of voor een swingles op de driving range. De lessen worden gegeven door de professionals van Golfclub Amstelborgh die je op jouw niveau zullen benaderen en er voor zorgen dat je met een goed advies naar huis gaat. Naast deze lessen krijgen alle deelnemers gratis het boekje over het 9-stappenplan! Meld je nu aan!

Deel via Twitter Facebook  

line

Gratis gebruik driving range, ballen en de 9 holes baan

Waar je voor de toegang op de driving range vaak een fee moet betalen en zeker de ballen moeten worden afgerekend heeft de Amsterdam Golf Show voor jou de plekken al gereserveerd en staan de mandjes ballen voor je klaar op de twee verdiepingen tellende overdekte en verlichte driving range. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de oefengreens of een gratis rondje lopen op de par 3 baan. Neem dus je tas mee of huur een set bij de receptie! Een starttijd voor dit weekend is alleen telefonisch te reserveren 020-56 333 33.

Deel via Twitter Facebook

line

Kids Club

Let’s Golf zal tijdens het weekend de Kids Club organiseren. Een leuke en ook leerzame kennismaking met de golfsport. Door middel van uitdagende spelonderdelen gaan de kinderen lekker plezier maken, maar ook fanatiek met elkaar de strijd aan gaan! De Kids Club is bedoeld voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar die nog niet of nauwelijks in aanraking zijn geweest met het golfspel. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is echter wel verplicht. Meedoen kan zaterdag en zondag van 11.00 – 12.00 uur of van 15.00 – 16.00 uur. Schrijf je nu in!

Deel via Twitter Facebook

line

Shoppen & modeshows tijdens de Amsterdam Golf Show

Uiteraard is de Amsterdam Golf Show meer dan alleen een beurs. Het bruist van de activiteiten en gezelligheid. De grootste winkel van Nederland met tal van golfshops die bij elkaar wel een ruimte van meer dan 600m² invullen. Volop keus, de nieuwste fashion, schoenen, clubs en accessoires en natuurlijk speciaal dit weekend een groot aantal buitenkansjes. Kijk op de site welke merken aanwezig zijn.

Kom ook genieten van de modeshows die dit jaar georganiseerd worden door Golf Diva. Golf Diva is gespecialiseerd in fashion en accessoires voor de lady golfer. Maak kennis met de allernieuwste collecties van o.a. Daily Sports, Röhnisch, Girls Golf, Brax en Alberto.

Deel via Twitter Facebook

line

Een sportief dagje uit, met alles wat golf te bieden heeft!

Als echte golfliefhebber mag je hier niet ontbreken. Met tal van demonstraties, een breed aanbod van exposanten en de mogelijkheid om weer het nieuwste equipment te testen. Bestel nu je gratis toegangsbewijs.

We kijken uit naar je komst!

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier