November  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

 

Vriendelijk verzoek: Houd de golfbaan netjes en in goede staat!

Leg plaggen terug
Bij een goed geslagen bal sla je altijd een plag uit de grond. Leg de plag terug en druk deze een beetje aan, zodat de graslaag makkelijker kan herstellen.

Hark de bunkers aan
Wanneer je golfbal in een bunker ligt, loop dan met je hark achterstevoren uit de bunker, zodat je makkelijk al je voetsporen uit kunt wissen.

Repareer pitchmarks
Een pitchmark is een balafdruk op de green. Repareer pitchmarks met je pitchfork.

Dankjewel!

Deel via Twitter Facebook

line

Al plannen voor de Kerst?

Kom eerste of tweede kerstdag bowlen en daarna lekker spidergrillen of gourmetten. Kosten € 49,50 p.p., kinderen t/m tien jaar € 24,75 p.p. en t/m twee jaar gratis. Het is ook mogelijk om alleen een uurtje te komen bowlen, dit kan tussen 12-16 uur en tussen 20-23 uur. Reserveren kan door te bellen met 020 56 333 33.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel met uw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.

Deel via Twitter Facebook

line

Word nu platinum lid en speel de rest van het jaar gratis!

Sluit nu een platinum lidmaatschap af voor 2017 en speel de rest van 2016 gratis. Profiteer van de vele voordelen die onze lidmaatschappen bieden! Nieuw dit jaar: In combinatie met een platinum-, goud- of jeugdlidmaatschap, golfles volgen voor slechts € 10,- voor 30 minuten! Schrijf je nu in!
De golfsimulator al uitgeprobeerd? De dagen worden weer kouder, maar golfen kan bij ons altijd!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uniek in Europa! Golfen met kunstlicht

Deel via Twitter Facebook

line

Surprisetoernooi golf

Bekijk hier alle evenementen.

Deel via Twitter Facebook

line

Kerst- & nieuwjaarsborrel

Tot en met eind januari 2017 hebben wij de volgende feestelijke aanbieding: Een borrelarrangement van twee uur met een uitgebreid assortiment aan hapjes voor € 24,50 per persoon. Uiteraard ontvangen wij u en uw gasten met een glaasje bubbels!
Of wat dacht u van een winterse BBQ met glühwein of een golfclinic met walking dinner op onze verlichte golfbaan! Kijk voor meer informatie op www.borchland.nl

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier