November  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

 

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar leden die een steentje bij willen dragen aan de golfclub. Vind je het leuk om mee te helpen om een toernooi te organiseren? Geef je dan op bij de wedstrijdcommissie. Ook zijn we nog op zoek naar één à twee personen die de regel- en handicapcommissie kunnen versterken. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl.

Zin om te golfen, maar niet alleen? Kom dan naar onze Rabbits inloopochtend elke woensdag. Iedereen, minimaal in het bezit van een baanpermissie, is van harte welkom!

Deel via Twitter Facebook

line

Golfclub Amstelborgh blijft vernieuwen!

Er liggen diverse nieuwe afslagmatten op de driving range. Kom ook de schuine afslagmatten eens uitproberen. Goed om de schuine helling te oefenen! Ook zal er binnenkort een rugbygoal geplaatst worden op de driving range. Weer een nieuwe uitdaging om te scoren!

Een vriendelijk verzoek aan iedereen; houd de golfbaan netjes! Leg plaggen terug, hark de bunkers aan en repareer pitchmarks.

Deel via Twitter Facebook

line

Zeven dagen per week gourmetten & spidergrillen

Kom gezellig bowlen en daarna lekker gourmetten of spidergrillen. Tot en met zondag 12 februari 2017 kun je zeven dagen per week bij ons komen grillen of gourmetten en gratis parkeren.

Een keuze maken uit onze nieuwe menukaart kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld een wereldse hamburger, een tournedos met pepersaus of een gevulde Mexicaanse wrap. Mooie afsluiting na een rondje 9 holes!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Lid van Golfclub Amstelborgh? Boek dan eens golfles voor € 10,-

Word nu lid bij Golfclub Amstelborgh en volg een golfles voor slechts €10,-. Bekijk hier wanneer welke pro les geeft en schrijf je in voor een lidmaatschap!

Er starten ook weer nieuwe golfcursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Liever samen golfen met je kind? Dan hebben wij de ouder & kind golfcursus. En speciaal voor kinderen bieden wij de jeugdcursus aan. Schrijf je nu in!

Deel via Twitter Facebook

line

Aangepaste openingstijden

In de periode van zaterdag 24 december 2016 tot en met donderdag 5 januari 2017 gelden er aangepaste openingstijden voor Amstelborgh en Borchland. In deze periode kun je gratis parkeren! Houd onze website in de gaten.

Al plannen voor de Kerst? Op eerste en tweede kerstdag, 25 en 26 december, bieden wij verschillende kerstarrangementen aan. Kom bowlen en daarna gourmetten of spidergrillen.

Deel via Twitter Facebook

line

Nieuwe uitdaging: De indoor golfsimulator

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier