Januari  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

Goede voornemens? Start bij Borchland!

Begin het nieuwe jaar goed en kom sporten bij Borchland! Keuze genoeg: Squash of soccersquash, golf, zaalvoetbal, zaalhockey en nu ook footgolf op de woensdag- en vrijdagavond.

Er staan naast de reguliere wedstrijden van de KNHB en de diverse golfcursussen al diverse sportevenementen op de kalender voor 2017:

Deel via Twitter Facebook  

line

Soccersquashtoernooi 'Borchland Open'

In samenwerking met Soccersquash.nl organiseren wij vrijdag 27 januari vanaf 19.00 uur voor het eerst een heus soccersquashtoernooi onder de noemer  'Borchland Open'. Het toernooi is zowel voor beginnende soccersquashers als ranglijstspelers toegankelijk. Deelname € 10,- per persoon. Schrijf je snel in! Je kunt natuurlijk ook alleen komen kijken! De bar is deze avond geopend.

Deel via Twitter Facebook

line

Borchland ook voor bedrijven

Steeds meer bedrijven weten de weg te vinden naar Borchland. Of het nu gaat om een outlet sale van Gentiluomo in de Amstelhal, een Indische avond, een hypnoseseminar of een ontbijt voor ondernemers onder de noemer Business Open. De veelzijdigheid van Borchland kent geen grenzen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met sales@borchland.nl. Zij geven je graag een rondleiding!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Kinderkleding- & speelgoedbeurs XXL

Zondag 9 april vindt in de Amstelhal van 10.00 - 14.00 uur de kinderkleding- & speelgoedbeurs XXL plaats. Maar liefst 300 kramen met zowel tweedehands als met nieuwe kleding en speelgoed. Entree € 2,- per persoon en kinderen tot twaalf jaar gratis. Er kan deze dag gratis geparkeerd worden! Kom na afloop lekker een hapje eten in ons Grand café!

Deel via Twitter Facebook

line

Het hele jaar door golfen bij Golfclub Amstelborgh

Er starten weer een aantal nieuwe golfcursussen bij Golfclub Amstelborgh zowel voor beginners als voor gevorderden. NIEUW: Haal nu je hcp in 14 lessen 's ochtends tussen 8-9 uur! Voor de jeugd zijn er speciale jeugdcursussen. Klik hier voor meer informatie en schrijf je in!

Regen, onweer of harde wind? Indoor golf kan het hele jaar door. Je kunt oefenen op de driving range of op de oefengreens, maar je kunt ook een rondje spelen op een van de ruim 80 golfbanen over de hele wereld. Reserveren kan door te bellen met 020 56 333 33.

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier